Publicat pe

Frappuccino cu proteine

Frappuccino cu proteine

Reteta «Frappuccino cu proteine»

Frappuccino cu proteine! Perfect pentru ziua de azi!

Ingrediente:

1 doza de Low Carb Protein Coffee (250 ml)
100 g banană congelată (bucăți)
30 g proteine
30 g sirop IMO*

Pregătire:

1. Se amesteca banana congelată cu Low Carb Protein Coffee (250 ml) și se toarnă într-un pahar.
2. Pentru toppingul pufos, bateți proteina cu mixerul de mână și adăugați treptat siropul IMO – apoi, turnați crema peste cafea.
3. În cele din urmă, adăugați sos de ciocolată (Slim Chocolate Syrup) cu conținut scăzut de carbohidrați, după bunul plac.

 

Sirop IMO* este un îndulcitor prebiotic și cu conținut scăzut de calorii, fibră dietetică solubilă în apă. Cu eficacitatea de prevenire a constipației. Imunitate de imbunatatire, reducerea lipidelor din sange, reducerea eficienta a colesterolului, reducerea calorii, prevenirea cariilor dentare, oligozaharide functionale fara zahar.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Biluţe cu rom şi cafea

Biluţe cu rom şi cafea

Este un desert fara coacere – gata in mai putin de o jumatate de ora, perfect pentru persoanele care nu au mult timp.

Ingrediente pentru circa 25 bucati:

– 100 ml frisca lichida
– 50 ml cafea sau Low Carb Protein Coffee
– 50 g ciocolata alba
– un praf de sare
– 50 g nuci / alune nesarate macinate
– 150 g  Yippie Protein Cookie Bites sau biscuti obisnuiti
– 1 lingura cacao
– 1 lingura esenta de rom (sau dupa gust)
– indulcitor sau 3 linguri zahar pudra
+ cocos macinat/in/susan/etc. pentru tavalit bilutele

Mod de preparare „Biluţe cu rom şi cafea”:

Biscuitii macinati se amesteca cu praful de cacao, nucile/alunele macinate si zaharul pudra.
Intr-un alt vas se pune frisca lichida, cafeaua fiarta, ciocolata rupta bucatele, un praf de sare si se incalzeste pana se topeste ciocolata. Se ia de pe foc, se adauga esenta de rom, se toarna peste amestecul de biscuiti, se amesteca.
Daca amestecul e prea moale/lipicios, se mai pot pune niste biscuiti macinati, iar daca amestecul e prea uscat, se mai poate pune putina frisca lichida. Se formeaza bilute de marimea unei nuci, care se tavalesc prin cocos/in/susan – dupa gust.

Recomandari WEIDER: