Publicat pe

Pizza cu legume

Pizza cu legume. Vrei ceva ușor de preparat și sănătos? Poți încerca această reteta de la @jjmetodoenforma

INGREDIENTE:

  • 240 g făină integrală de ovăz instant
  • 180 ml apă
  • 10 ml ulei de măsline
  • Un praf de sare de mare cu ierburi
  • Roșii prăjite fără zahăr adăugat
  • Zucchini
  • Praz
  • Piper verde și roșu
  • Ciuperci
  • Roșii cherry
  • Branză de capră.

PREPARARE:

  • Amestecam faina cu sarea de mare, adaugam apa, uleiul de masline si amestecam pana obtinem un aluat maleabil.
  • Întindem dând o formă dreptunghiulară și acoperim cu roșii.
  • Deasupra turnam legumele tocate impreuna cu branza de capra si un strop de ulei de masline. Coacem la 180° timp de 40 de minute.

Fulgii de ovăz sunt un aliment complet și hrănitor, natural, care oferă energie, proteine, fibre, vitamine și minerale. GOURMET OAT FLOUR este un produs de calitate superioară, cereale integrale obținute din ovăz fără adaos de zahăr. Poate fi utilizat pentru a prepara shake-uri cu carbohidrați în orice moment al zilei, atunci când aveți nevoie de un plus de energie și pentru a pregăti rețete sănătoase, aromate și foarte hrănitoare.

Făină integrală de ovăz GOURMET OAT FLOUR de la WEIDER vă oferă în mod natural un complex de carbohidrați, cu conținut redus de zahăr. Pe lângă nivelul ridicat de fibre, încetinește digestia amidonului și absorbția glucozei din sânge.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Pizza dulce cu granola

Pizza dulce cu granola

Rețeta «Pizza dulce cu granola»

Pizza dulce cu granola (două porţii). Granola este un mic dejun, popular în America, care constă în fulgi de ovăz cu adaos de nuci, fructe uscate, seminţe, uneori chiar şi ciocolată (atenţie: neagră!). Granola se prepară cu uşurinţă şi de fiecare dată, puteţi folosi noi aditivi sau amestecuri. Frâu liber imaginaţiei!

Valori nutriţionale pe porție:

445 kcal
27,4 g proteine
43,7 g carbohidrați
16,2 g grăsime

INGREDIENTE PENTRU BAZĂ:

25 g proteină Gold Whey vanilie
100 g banane
25 g de unt de arahide
60 g fulgi de ovăz
25 g quinoa* umflat
20 g migdale feliate
25 g îndulcitor

Pentru acoperire:

150 g iaurt natural (fara grasimi)
50 g de căpșuni

PREPARARE «Pizza dulce de granola»

1. Amestecă proteina, ovăzul, quinoa și migdale într-un vas. Curăță banana, strivește-o cu o furculiță și amestec-o cu untul de arahide. Adaugă ingredientele uscate și amestecă-le pe toate Poți adăuga niște apă dacă este necesar.
2. Extinde compozitia sub formă de cerc (diametru aprox. 20 cm) pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. La cuptorul, preîncălzit anterior, se coace la 160°(căldură superioară / inferioară) timp de aproximativ 30-45 minute, în funcție de consistența dorită.
3. Lasa baza de granola să se răcească și adaugă deasupra iaurtul (îndulcit la gust) și căpșunile feliate.

###

*Quinoa este un carbohidrat complex, mai exact un tip de carbohidrat care conține mai mulți nutrienți și este digerat mai lent, ceea ce înseamnă că alimentează sângele cu o cantitate mai mică și mai stabilă de glucoză. Acești nutrienți din quinoa însumează peste 50% din doza zilnică recomandată de magneziu și mangan, pe lângă care se mai află și fier, vitamina B, fosfor, potasiu, calciu și vitamina E. De asemenea, regăsim Omega 3, dar și mai multă fibră, atât solubilă, cât și insolubilă, decât în celelalte cereale.

Recomandari WEIDER: