Publicat pe

Mug cake – prăjitura la cană

Rețeta «Mug cake – prăjitura la cană »

Mug cake – prăjitura la cană cu ciocolată albă & nuci macadamia sărate

VALORI NUTRIȚIONALE pe porție / cană:

Valoare calorică 338 kcal Carbohidrati 20,5 g Proteine ​​22,2 g Grăsime 18,1 g

INGREDIENTE pentru 1 porție / cană:

15 g WEIDER Premium Whey vanilie
10 g nuci macadamia sărate*
6 g budincă de vanilie pudră
15 g faină SPELTA tip 630
1 linguriță Erythritolul** (sau îndulcitor)
¼ linguriță praf de copt
20 ml lapte de migdale
1 ou
10 g ciocolată albă topită

PREPARARE Mug Cake

1. Se amestecă într-o cană toate ingredientele uscate. Apoi adăugați oul și laptele de migdale și amestecați totul bine.
2. La final adăugați ciocolata și presărați nuci macadamia.
3. Puneți în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 80-90 de secunde la aproximativ 800 de wați si… gata!

###

*Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. Sunt de asemenea o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre. Nu au colesterol şi conţinutul de sodiu este redus.

**Erythritolul este produs din glucoza prin fermentare cu drojdie. Este aproape la fel de dulce ca zaharul de masa insa este aproape non-caloric, nu produce carii dentare si este absorbit foarte bine de organism.

Recomandari WEIDER: