Publicat pe

Înghețată cu brânză

ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ ȘI BROWNIE COOKIE. Da, ati citit bine – înghețată cu branză. Pare ciudat, dar este o bunatate cum rar ati mai mancat…

Această înghețată de la @jjmetodoenforma depășește orice așteptări 😋 Textura este uimitoare, dar aroma… Este din altă lume!

INGREDIENTE pentru 5/6 portii:

  • 150 g cremă de brânză sau brânză de vaci
  • 2 iaurturi cremoase 0% grăsime
  • 100 ml lapte integral
  • 80 g lapte praf
  • 40 g eritritol (poate fi și îndulcitor lichid).
  • 1 prăjitură proteică (Protein Cookie)

MOD DE PREGĂTIRE:

  1. Amestecăm – la inceput – laptele praf, cu indulcitorul și laptele normal. Batem bine.
  2. Adăugam brânza și iaurtul și batem din nou pana obtinem un amestec omogen.
  3. Adăugam fursecul tăiat.
  4. Se pune compozitia intr-o cutie de plastic si se pune la congelator pentru 30 de minute.
  5. Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute se scoate si se amesteca. Se pune inapoi iar pentru 30 de minute.
  6. Se repeta congelarea tot cate 30 de minute de cel putin 4 ori si se amesteca de fiecare data. Astfel inghetata cu branza se va congela uniform si nu va forma ace de gheata.
  7. și… gata!

Ştiaţi că…?

Beneficiile pentru sănătate ale brânzei de vaci includ scăderea în greutate, bogăția de proteine, vitamine B și grăsimi sănătoase.
Brânza de vaci este o sursă bună de minerale, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc și seleniu, care joacă un rol vital în multe dintre funcțiile corpului.

Recomandari WEIDER: