Publicat pe

Cheesecake cu fructe de padure

Cheesecake cu fructe de padure

Valori nutritionale la 100 gr.:
  • 192 kcal
  • 11,2 g proteine
  • 13,4 g carbohidrați
  • 12 g grăsimi

Ingrediente

(pentru un Cheesecake de diametru de 20 cm)

Bază
Umplere
  • 30 g de proteine ​​80+ aromă de vanilie (sau altă aromă după gust)
  • 200 g fructe de padure proaspete
  • 250 g lapte degresat
  • 200 g brânză proaspătă (o puteți înlocui cu iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi)
  • 80 g de unt
  • 3 ouă
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)
  • coajă de lămâie rasă
Sos de fructe de padure
  • 300 g fructe de pădure amestecate
  • 50 g xilitol (sau alt îndulcitor)

Pregătire

  1. Faceți un treci din Yippie Protein Cookie Bites ​​- într-un blender. Adăugați untul topit și întindeți amestecul ca bază într-o tigaie. Se pune la frigider să se răcească.
  2. Combinați toate ingredientele pentru umplutură, cu excepția fructelor de pădure, și amestecați cu un tel. Lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute
  3. Spălați fructele de pădure și preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  4. Adăugați fructele de pădure la umplutură și turnați peste bază.
  5. Coaceți tortul aproximativ 50 de minute (opțional).
  6. Puneți toate ingredientele pentru topping într-o cratiță și aduceți la fierbere. Cu un blender, obțineți un sos omogen de fructe de pădure.
  7. Lăsați sosul să se răcească și apoi turnați-l peste cheesecake!

Autor: Weider

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake foarte simplu

Cheesecake foarte simplu. Unul dintre cele mai ușoare deserturi pe care le poți încerca oricând. Un cheesecake foarte simplu este rețeta pe care trebuie să o încerci atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție. Această versiune este uimitoare și, de asemenea, foarte ușor de realizat.

Să vedem cum! 

INGREDIENTE pentru o matriță de 10 x 10:
PREPARARE Cheesecake:
  • Așezăm în recipientul nostru (un vas termorezistent pentru tarte) hârtie vegetală – pe fund şi pe pereţii verticali.
  • Se tasează bine batoanele – se aseaza pe fundul vasului pentru tarte. Se preâncălzește cuptorul.
  • Într-un castron mare, se adaugă crema de brânză, peste care se adaugă oul, eritritolul, și amidonul de porumb. Se amestecă bine cu mixerul până ce crema s-a omogenizat şi a devenit catifelată.
  • În timpul mixării se pune și sucul de lămâie.
  • Se adaugă compoziţia peste stratul din vasul termorezistent, nivelând-o cu spatele unei linguri.
  • Se pune vasul la cuptor, la copt pentru aproximativ 30 de minute, în cuptorul preîncălzit la 180 °.
  • Stratul de cremă trebuie să rămână alb-gălbui, n-ar fi bine să se rumenească. Puteţi testa consistenţa, important este să se închege bine. După ce se scoate din cuptor, se lasă să se răcorească alte 15-20 de minute.
  • Pentru topping! Între timp – într-o cratiță la foc mic – fierbem afinele până când capătă o textură de gem. Puteți adăuga o lingură de îndulcitor dupa gust!
***
Oat Bar este o gustare fabricată din cereale de înaltă calitate, care oferă substanțele nutritive necesare activității zilnice. Fabricat cu fulgi de ovăz, oferă energie rapidă și de durată.
Ovăzul este o cereală bogată în fibre, care crește senzația de sațietate și menține echilibrul gastro-intestinal. În plus, fulgii de ovăz vă ajută să vă calmați pofta de mâncare, împiedicându-vă să mâncați nesănătos între mese. Pe de altă parte, ajută digestia și este bine tolerat de stomac.

Recomandari WEIDER: