
Tort de ciocolată cu migdale
INGREDIENTE:
– 2 ouă
– 80 g unt
– 150 g făină de migdale
– 40 g cacao
– 30 g proteină CFM Whey Protein, ciocolată
– 80 g zahăr din mesteacăn
– 1 linguriță de vanilie
– 150 ml lapte de migdale
– 3 lingurițe de praf de copt
– 1 vârf de sare
– 100 g ciocolată neagră
GLAZURA:
– 100 g ciocolată neagră
– ½ lingură de unt
– o mână de migdale tocate
MOD DE PREPARARE:
1. Se topește untul și se adaugă laptele.
2. Se bat ouăle cremă cu zahărul și vanilia.
3. Se amestecă ingredientele uscate și se adaugă alternativ rezultatul de la punctul 1 și 2 la viteza medie a mixerului de mână.
4. Puneți aluatul într-o tavă de copt unsă (aproximativ 25cm x 13cm).
5. Coaceți tortul într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade C timp de aproximativ 20-25 minute.
Pentru glazură, topiți ciocolata cu untul peste o baie de apă și apoi întindeți uniform pe tort.