Publicat pe

Budincă proteică fără coacere

budinca proteica fara coacere

Există budinci care necesită coacere în cuptor sau fierbere pe aragaz, dar există și variante fără coacere, cum ar fi cele preparate prin refrigerare. Unele budinci sunt bogate în proteine, altele sunt mai ușoare și potrivite pentru a fi consumate ca gustare sau desert. Budinca poate fi servită simplă sau cu diverse toppinguri, cum ar fi fructe proaspete, sirop de arțar, nuci sau ciocolată lichidă. Este un preparat versatil și apreciat în bucătăriile din întreaga lume, adăugând o notă dulce sau sărată la meniu, în funcție de preferințe și ingrediente.

Ingrediente:

Budincă proteică – stratul de bază:

Budincă proteică – topping:

  • Fructe de pădure proaspete sau congelate
  • Ciocolată lichidă fără zahăr

Instrucțiuni:

  1. Într-un recipient, amestecați făina de orez și pudra proteică.
  2. Adăugați pudra de cacao si laptele. Îndulcitor după gust.Amestecați bine până când obțineți o compoziție omogenă.
  3. Distribuiți ciocolata peste stratul de bază.
  4. Așezați fructele de pădure deasupra ciocolatei.
  5. Puneți în frigider până când budinca s-a întărit.
  6. Puteți adăuga, de asemenea, ciocolată lichidă fără zahăr…

Această variantă de budincă proteică fără coacere este ușor de pregătit și oferă o gustare sau desert delicios, bogat în proteine și fără zahăr adăugat.

Recomandări WEIDER:

  • Peanut Butter Smooth 1kg

    53,00 lei
    Adaugă în coș
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    38,00 lei
    Adaugă în coș
  • crema proteica ciocolata

    WHEY PROTEIN Choco Creme 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
  • faina de orez

    GOURMET RICE FLOUR 1kg(ciocolata)

    68,00 lei
    Adaugă în coș
Publicat pe

Budincă proteică

budinca proteica

Astăzi vă prezentăm o rețetă pentru o budincă proteică – cu conținut redus de zahăr – care nu numai că satisface pofta de desert, dar și asigură o doză generoasă de proteine esențiale pentru susținerea sănătății și a energiei tale. Această budincă proteică reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și îmbine gustul dulce cu beneficiile nutriționale. Să trecem împreună la pas cu pas prin procesul de preparare al acestei delicioase budinci proteice, care vă va bucura simțurile și vă va oferi o sursă sănătoasă de proteine. Să începem!

Ingrediente:

Pregătire:

  1. Pregătiți pudra de ciocolată pentru pudding conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind apă sau lapte de ovăz. Îndulciți după gust și lăsați-o deoparte.
  2. Puneți zmeura la fiert cu 100 ml de apă și amestecați cu pudra de vanilie pentru pudding, după nevoie. Lăsați ambele creme de budincă să se răcească puțin. Amestecați pudra de proteine cu aromă de ciocolată în crema de ciocolată, iar pudra de proteine cu aromă de vanilie în crema de zmeură.
  3. Pregătiți 3 pahare sau boluri. Așezați cu lingura straturi de biscuiți pe fund și alternați între cele două creme și iaurtul de soia. Mai așezați un strat de biscuiți în mijloc.
  4. Decorați cu fructe și lăsați desertul la frigider pentru câteva ore înainte de servire.
  5. Poftă bună!

 

Recomandări WEIDER:

Publicat pe

Budinca Joe’s Core

Budinca Joe’s Core.  Budinca poate fi servită caldă sau rece și este adesea garnisită cu fructe proaspete, sosuri dulci – noi am folosit Joe’s Core Bar și Peanut Butter Smooth pentru a-i adăuga mai mult gust și culoare. Budinca este un desert popular în multe culturi din întreaga lume și poate fi preparată într-o varietate de stiluri și gusturi diferite.

Ingrediente: (pentru 2 porții)

Topping-uri:

Preparare:

  1. Fierbeți budinca cu apă (conform instrucțiunilor).
  2. Adăugați fulgi de ovăz și lăsați să fiarbă. Eventual mai adaugți apa, in functie de cat de consistenta o vreți.
  3. După 3-5 minute, luați de pe foc și se amestecați pudra proteică.
  4. Turnați într-un bol și savurați cu un Joe’s Bar tocat și alte toppinguri…

Batoanele noastre Joe’s Core au valori nutritive impecabile, și nu sunt cu nimic mai prejos decât batoanele obișnuite de ciocolată când vine vorba de aromă și gust. Acesta conține bucăți de cocos sau bucăți de alune și este umplut și cu o cremă bogată în proteine, acoperită cu delicioasă ciocolată albă sau ciocolată cu lapte, astfel încât să poți alege aroma care ți se potrivește cel mai bine.

Având un conținut de 31-32% proteine, irezistibilul Joe’s Core Bar este perfect pentru orice persoană activă fizic și contribuie la menținerea și creșterea masei musculare. Indiferent dacă încerci să slăbești sau să câștigi mușchi, incredibilele Core Bars ale lui Joe îți oferă proteine ​​de înaltă calitate pe parcursul întregii zi. Fiecare baton are doar 185 de calorii și are un conținut scăzut de zahăr, perfect pentru oricine caută ceva dulce și sănătos.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Budincă cu orez și mango

Budincă cu orez și mango *. Aceasta are un gust exotic veritabil și… este ușor de preparat. Orezul, cunoscut pentru textura sa cremoasă, devine aici o bază perfectă pentru acest desert reconfortant. Mangoul proaspăt adaugă o notă tropicală și o savoare revigorantă, aducând un echilibru sublim între dulceața naturală și aciditatea răcoritoare. Pentru a completa această experiență gustativă, proteină de vanilie, o sursă esențială de nutrienți și energie, conferă budincii o cremozitate delicată și un gust dulce-vanilat inconfundabil.

Ingrediente

  • 1 cană orez brun sau alt tip de orez
  • 3 căni lapte – la alegere migdale, cocos lapte vacă
  • 2-3 linguri miere (sau indulcitor după gust)
  • 1 păstaie de vanilie
  • 1 lingura Protein 80+ – vanilie
  • 2 mango

Mod de pregatire

  1. Toarnă laptele peste orez până îl acoperă și fierbe-l – la foc mic – până se înmoaie (aproximativ 15 minute).
  2. Când orezul a fiert, adaugă îndulcitorul și semințele din păstaia de vanilie.
  3. Fructul de mango se curăță și se blenduiește sub formă de piure sau se taie în bucățele.
  4. Adaugă fructul de mango în amestecul de orez.

Budincă cu orez și mango nu conține gluten, iar prin utilizarea laptelui de cocos sau de migdale, poți pregăti cu ușurință o variantă vegană. Această budincă cu orez are un conținut redus de grăsimi și e dietetică, dar în același timp este destul de sățioasă. Această budincă nu doar încântă papilele gustative, ci și încarcă corpul cu nutrienți esențiali. Perfectă ca desert sau gustare hrănitoare, această combinație inedită de ingrediente aduce o notă de rafinament și sănătate în fiecare lingură. Astfel, budinca cu orez, mango și proteină de vanilie devine o experiență culinară pe care nu veți dori să o ratați!

.

*Mango e un fruct bogat in vitamina A. Aceasta vitamina are multe functii importante in corpul uman, in special pentru ochi si piele. Totodata, vitamina A contribuie la o sanatate mai buna a oaselor tale, precum si la mentinerea sanatatii sistemelor imunitar si reproducator. Mango are un mare potential cand vine vorba de controlul greutatii. Cercetarile recente sugereaza ca mango si fitochimicalele din compozitia lui pot, de fapt, sa suprime celulele grase si genele corelate cu grasimea din corp.

Recomandari WEIDER:

  • Protein 80+ 2kg

    542,00 lei
    Selectează opțiunile
  • WHEY PROTEIN CREME White Spread 250gr

    27,00 lei
    Adaugă în coș
  • faina de orez

    GOURMET RICE FLOUR 1kg(ciocolata)

    68,00 lei
    Adaugă în coș
  • budinca de orez

    Rice Pudding Neutral 1.5kg

    70,00 lei
    Citește mai mult
Publicat pe

Budincă proteică

Budincă proteică. Un astfel de desert tradițional are și versiunea sa fitness oferită de @sergiosanchez.f:

INGREDIENTE:

▪️ 200gr albusuri de ou*
▪️ 200gr lapte
▪️ 4 foi gelatină
▪️ 30 gr Isolate Whey 100 CFM – ciocolata**
▪️ Câteva picături de îndulcitor lichid

PREPARARE:

1. Punem laptele la încalzit în cuptorul cu microunde.
2. Pe de altă parte, hidratăm foile de gelatină în apă. Odată hidratate, le scurgem și le adăugam în laptele încălzit anterior.
3. Apoi amestecăm albușurile, laptele cu gelatină, praful proteic, îndulcitorul lichid și amestecăm până devine complet omogen.
4. Pentru a termina turnăm amestecul în niște forme și îl punem la frigider timp de 2-3 ore și… sunt gata!
5. Noi am adăugat ca topping putină scorțișoară și sirop de ciocolată – dar tu poți folosi orice altceva îți place.

_________

*Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light” a oului. Deoarece este bogat in proteine si lipsit de grasimi, albusul este utilizat de atleti, in special de cei care vor sa-si creasca masa musculara.

Proteinele din albusul de ou poate fi si o alternativa buna pentru persoanele alergice sau intolerante la proteinele de lapte. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul contine avidina (o albumina termolabila – la temperaturi inalte, se distruge); aceasta proteina inhiba absorbtia vitaminei H (biotina). In urma gatirii/prepararii, aceasta proteina este neutralizata si oul devine mult mai digerabil.

**Combinația de ingrediente folosite pentru Isolate Whey 100 CFM este perfectă pentru a vă recupera după antrenament și pentru a obține rezultatele dorite la sală. Fără grăsime, fără lactoză, cu un conținut scăzut de carbohidrați și cu o aromă delicioasă, Isolate Whey 100 CFM este o sursă sigură de proteine. ​

Atunci când este inclus în dieta zilnică, Izolatul proteic stimulează creșterea musculară. Fiind bogat în BCAA, acesta este un produs proteic complet pentru cei care își doresc creștere și recuperare musculară maximă, după exerciții intense.

 

Recomandari WEIDER: