Publicat pe

Brioșe STIL MOJITO

briose stil mojito
Noua rețetă WEIDER Food-Friday

Valori nutritive pe bucată:

163 kcal
12,4 g proteine
17,5 g carbohidrați
4,5 g grăsime

INGREDIENTE pentru 12 bucăți:

Ingrediente aluat:
Ingrediente frosting:
  • 20 g WEIDER Protein 80 Plus
  • 250 g brânză cremă – mascarpone (4% grăsime)
  • zeama de la o jumatate de limeta
  • cateva frunze de menta pentru decor

MOD DE PREPARARE:

  • Făina de ovăz se amestecă cu pulberea proteică din zer premium, făina și praful de copt.
  • Iaurtul, ouăle, sucul de lime și coaja, uleiul de rapiță și zahărul se amestecă într-un bol separat. Acum amestecăm 1+2 cu o lingură până se formează un aluat omogen.
  • Frunzele de menta se toaca marunt si se adauga in aluat.
  • Pumem aluatul in forme de brioșe căptușit cu hârtie specială. Pumem brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C (căldură de sus / de jos) aproximativ 20 min. Dupa coacere, briosele se scot pe un platou si se lasa la racit, cat timp se pregateste frosting-ul.
  • Pentru decor – amestecați branza mascarpone cu sucul unei lime și pudra Protein 80Plus (lămâie) într-o cremă (mixeaza pentru 2-3 minute) și puneti peste brioșe.
  • Decorați cu mentă, lime și puțin zahăr (nucă de cocos).

Dacă ți-a plăcut această rețetă de brioșe, poți încerca și brioșele cu brânză și proteine.

Recomandari WEIDER: