Noua rețetă WEIDER Food-Friday
Valori nutritive pe bucată:
163 kcal
12,4 g proteine
17,5 g carbohidrați
4,5 g grăsime
INGREDIENTE pentru 12 bucăți:
Ingrediente aluat:
- 60 g Protein 80+ (lămâie)
- 100 g făină de ovăz (neutru)
- 100 g făină spelată tip 630
- 2 lingurițe praf de copt
- 2 ouă
- 250 g iaurt (1,5% grăsime)
- 20 g ulei de rapiță
- 60 g zahăr nucă de cocos / indulcitoar
- coaja rasa de la o limeta + suc limeta
- frunze de menta
Ingrediente frosting:
- 20 g WEIDER Protein 80 Plus
- 250 g brânză cremă – mascarpone (4% grăsime)
- zeama de la o jumatate de limeta
- cateva frunze de menta pentru decor
MOD DE PREPARARE:
- Făina de ovăz se amestecă cu pulberea proteică din zer premium, făina și praful de copt.
- Iaurtul, ouăle, sucul de lime și coaja, uleiul de rapiță și zahărul se amestecă într-un bol separat. Acum amestecăm 1+2 cu o lingură până se formează un aluat omogen.
- Frunzele de menta se toaca marunt si se adauga in aluat.
- Pumem aluatul in forme de brioșe căptușit cu hârtie specială. Pumem brioșele într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C (căldură de sus / de jos) aproximativ 20 min. Dupa coacere, briosele se scot pe un platou si se lasa la racit, cat timp se pregateste frosting-ul.
- Pentru decor – amestecați branza mascarpone cu sucul unei lime și pudra Protein 80Plus (lămâie) într-o cremă (mixeaza pentru 2-3 minute) și puneti peste brioșe.
- Decorați cu mentă, lime și puțin zahăr (nucă de cocos).
Dacă ți-a plăcut această rețetă de brioșe, poți încerca și brioșele cu brânză și proteine.
Recomandari WEIDER: