Multivitamin 90cps

122,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

SKU: 31420 Categorii: ,

Descriere

MULTI VITAMINE COMPLETE

Capsule ușor de ingerat pentru aportul zilnic de vitamine esențiale.

Capsulele Multivitamin Complete conțin toate cele 13 vitamine esențiale, precum și minerale importante și fitonutrienți atent selectați, cum ar fi coaja de pin și extractul de struguri. Am folosit doar compuși de cea mai înaltă calitate și cu cea mai mare biodisponibilitate. De exemplu, folosim un amestec 50:50 de vitamina E sintetică și naturală (tocoferoli amestecați) și forma activă a vitaminei B12 (metilcobalamină). Multivitaminele noastre conțin, de asemenea, formele active ale vitaminelor B6 (piridoxal-5-fosfat) și K2 (menaquinonă-7).

  • Vitamina C, acidul folic și unele vitamine B contribuie la menținerea funcției normale a sistemului imunitar
  • vitaminele B, precum acidul pantotenic, contribuie la funcționarea normală a metabolismului energetic și pot reduce oboseala și epuizarea
  • Vitaminele C și E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

NOTĂ:

A se păstra într-un loc răcoros (8 ° C până la max. 20 ° C).

CONŢINUT:

90 capsule

Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.
Produsul nu trebuie depozitat la îndemâna copiilor mici.

CALITATE PREMIUM:

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri apreciați și fideli cele mai bune produse posibile și eficiente, care îndeplinesc cerințele noastre stricte de calitate.

Informații suplimentare

Brand

Ingrediente / Informații nutriționale

INGREDIENTE

Ingrediente (posibilii alergeni sunt evidențiați cu caractere aldine): vitamina C, gelatină, vitamina E, inulină, niacină, acid pantotenic, beta-caroten, agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași; Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B1, Coloranți: E104, E171, E172; Extract de ardei, acid folic, biotină, vitamina K, vitamina B12, vitamina D. E104: Poate afecta activitatea și vigilența la copii. Poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou.

INFORMATII NUTRITIONALE