Prime Testosterone 60 capsule

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

117,00 lei

KSM-66 ™: Suport pentru testosteron, rezistență și creștere VO2max * Ashwagandha este cea mai populară plantă din India și a fost folosită timp de secole ca tonic revitalizant și remediu în Ayurveda, vechiul sistem indian de medicină tradițională, naturală

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

KSM-66 ™:

Suport pentru testosteron, rezistență și creștere VO2max * Ashwagandha este cea mai populară plantă din India și a fost folosită timp de secole ca tonic revitalizant și remediu în Ayurveda, vechiul sistem indian de medicină tradițională, naturală. Există multe studii care arată că rădăcina consumatoare de ashwagandha este eficientă în îmbunătățirea capacității organismului de a se adapta la stres și de a oferi un sentiment mai bun de sănătate. Principalele ingrediente active ale ashwagandha sunt withanolides, un tip de alcaloid care se găsește de obicei în ashwagandha. Se crede totuși că cheia eficienței ashwagandha este activitatea combinată a diferitelor constituenți ai acesteia, cum ar fi flavonoide, saponine, colină, glicozide, cumarine, minerale, uleiuri esențiale etc. KSM-66 ™ este un extract patentat de ashwagandha (Withania somnifera). Poate că una dintre cele mai importante caracteristici ale KSM-66 ™ este că este un extras de spectru larg concentrat.

Un extract cu spectru larg înseamnă că procesul de extracție poate izola și concentra substanțele active pentru o eficiență maximă. KSM-66 ™ este fabricat numai din rădăcina uzinei ashwagandha folosind tehnologii de înaltă calitate care nu implică solvenți chimici sau alcool în procesul de fabricație. Datorită pregătirii sale delicate, suntem capabili să păstrăm toate potențialul și eficacitatea rădăcinii de ashwagandha și, astfel, să dezlănțuim întregul său potențial într-o doză convenabilă și ușor de consumat. KSM-66 ™ sa dovedit a fi eficient în diferite studii clinice, conducând piața și știința referitoare la ashwagandha: KSM-66 ™ este capabil să-și îmbunătățească rezistența la stresul vieții cotidiene, la volumul excesiv de muncă și la oboseală. Astfel se obține un sentiment îmbunătățit de wellness. KSM-66 ™ poate ajuta la menținerea testosteronului la niveluri sănătoase și adecvate. KSM-66 ™ îmbunătățește performanțele fizice, cum ar fi rezistența, consumul maxim de oxigen și capacitatea cardiacă și pulmonară.

Cordyceps:

este un compus pe bază de plante asemănător ciupercii care a fost folosit de secole în China pentru creșterea vitalității și sportivilor chinezi pentru a spori performanța fizică. Cordyceps este recunoscută ca o enzimă de creștere a sănătății, care promovează sănătatea botanică.

Crom:

reglarea nivelurilor de glucoză și a funcției de insulină Cromul face parte din enzimele necesare pentru utilizarea nutrienților prezenți în produsele alimentare. Cromul este un regulator puternic al acțiunii insulinei, promovând metabolismul grăsimilor, proteinelor și carbohidraților. Împreună cu o dietă și un exercițiu adecvat, aportul suficient de crom contribuie la menținerea figurinei și la menținerea mușchilor.

Vitamina D3:

Grăsimi solubile în grăsimi responsabile de creșterea absorbției intestinale a calciului și fosfatului. Cercetările au arătat că nivelurile de vitamină D se corelează cu nivelurile sănătoase de testosteron.

Vitaminele B6 și B12:

Impreuna, vitamina B6 si B12 sunt cunoscute pentru imbunatatirea lor energetica si beneficii puternice antioxidante. De asemenea, ajuta la digestia sanatoasa si absorbtia nutrientilor alimentelor.

Zinc:

Minerale cheie în producția de testosteron, care ajută la menținerea concentrațiilor plasmatice ale testosteronului în intervalul normal. Zincul contribuie, de asemenea, semnificativ la funcția imună și ca un puternic antioxidant.

Colina:

ajută metabolizarea corectă a grăsimilor, favorizând astfel buna compoziție corporală și producerea de energie.

Bioperine®:

Bioperine® este o formă patentată de piperină luată din piper negru. Pe baza medicamentului ayurvedic, piperina este considerată un potențator de biodisponibilitate pentru o multitudine de ingrediente active.

Referințele pot fi: Chandrasekhar, K., Kapoor, J., & Anishetty, S. (2012). Studiu prospectiv, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, privind siguranța și eficacitatea unui extract de spectru complet de concentrație înaltă, din rădăcina Ashwagandha în reducerea stresului și anxietate la adulți. Indian Journal of Psychological Medicine, 34 (3), 255-262. Choudhary, B., Shetty, A. & Langade, D. G. (2015). Eficiența Ashwagandha (Withania somnifera [L.] Dunal) în ameliorarea rezistenței cardiorespiratorii la adulții sănătoși atleți. Ayu, 36 (1), 63-68. Sandhu, J.S., Shah, B., Shenoy, S., Chauhan, S., Lavekar, G.S., & Padhi, M.M. (2010). Efectele Ofaniei somnifera (Ashwagandha) și Terminalia arjuna (Arjuna) asupra performanței fizice și a rezistenței cardiorespiratorii la adulții tineri sănătoși. International Journal of Ayurveda Research, 1 (3), 144-149. Ambiye, V.R., Langade, D., Dongre, S., Aptikar, P., Kulkarni, M., & Dongre, A. (2013). Evaluarea clinică a activității spermatogene a extractului de rădăcină de Ashwagandha (Withania somnifera) la bărbații oligozpermici: un studiu pilot. Dovezi bazate pe medicina complementară și alternativă: eCAM, 2013, 571420. Atal, N., & Bedi, K. L. (2010). Bioenhanceri: concept revoluționar la piață. Journal of Ayurveda și Integrative Medicine, 1 (2), 96-99. Majeed, M. (2005). T

Ambalaj: cutii PET cu 60 capsule

Mod de folosire: 2 capsule pe zi

Informații nutriționale

Informații nutriționale

60 Capsule
Portița zilnica de servire: 2 capsule 
Porții pe container : 30 porții
Informații nutriționale pentru 2 capsule
Vitamina D7.5 µg (150%*)
Vitamina B65.6 mg (400%*)
Vitamina B123 µg (120%*)
Zinc15 mg (150%*)
Crom160 µg (400%*)
Pulbere de rădăcina de Ashwagandha675 mg
Extract de Cordyceps390 mg
Chirină Bitartrat201 mg
Choline83 mg
Piperina (extract din piper negru)5 mg
*Aportul de referință al unui adult obisnuit
Ingrediente

Ingrediente

Pulbere de rădăcina de Ashwagandha (contine lapte), Extractul Cordyceps, Gelatina, Chirina Bitartrat, Agenti anticorpi: E341, E551; Citrat de zinc, clorură de crom (III), vitamina B6, agent de aglomerare: E470b, vitamina B12, piperină (extract de piper negru), vitamina D3.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Prime Testosterone 60 capsule

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    sorica_stelian

    Ajuta la cresterea nivelului de testosteron. recomand 100%

Adaugă un comentariu