Fat burner Big 300cap

111,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

FAT BURNER este definiția arzătorului de grăsimi. Acum, are o formulă mai intensă care vă poate ajuta să obțineți mai rapid rezultatele dorite. Combinația de ingrediente asigură un efect termogen și lipotrop,  inhibând în același timp pofta de mâncare.

În stoc

SKU: 306222 Categorie:

Descriere

FAT BURNER este definiția arzătorului de grăsimi de calitate. Acum, capsula de slăbit are o formulă mai intensă care vă poate ajuta să obțineți mai rapid rezultatele dorite. Combinația de ingrediente asigură un efect termogen și lipotrop,  inhibând în același timp pofta de mâncare.

În compoziția sa regăsim:
• L-Carnitină (100% Carnipure): promovează utilizarea grăsimilor ca sursă de energie a organismului, facilitând astfel reducerea depozitelor de grăsime.
• Cromul: are un efect regulator asupra nivelului de insulină, ceea ce duce la o scădere a apetitului. Ideal pentru a evita anxietatea și consumul de zahăr.

FAT BURNER BIG este suplimentul ideal pentru cei care urmează dietele pentru pierdere în greutate, deoarece este un instrument esențial în lupta cu grăsimea nedorită. Cu suplimentul pentru slabit FAT BURNER veți arde mai multe calorii în timpul zilei, indiferent de nivelul de activitate fizică!

Informații suplimentare

Brand

Ingrediente

Extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de încărcare: fosfați de calciu; gelatină, pudră de scorțișoară (Cinnamomum burmanii), pulbere de muștar (Sinapis alba), agent de încărcare: săruri de magneziu ale acizilor grași; L-carnitină-L-tartrat, pulbere de grapefruit (Citrus grandis), hidrolizat proteic
colagen (conține sulfiți), agent anti-caking: dioxid de siliciu; colorant: E171; Clorură de crom, extract de piper (Capsicum annuum L.).

Informatii Nutritionale

 

Informații nutriționale per 3 capsule % RDA
Crom 40 µg 100%
Green Tea 570 mg
-din care EGCC 85.5 mg
-din care cafeina 40 mg
Pulbere de scortisoara 105 mg
Pulbere de mustar 105 mg
Extract de portocale 50 mg
-din care polifenoli 285 µg
Pudra de ardei iute 20 mg
L-Carnitine Tartrat 81 mg
-din care L-carnitine 55 mg

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată

CERTIFICATE DE NOTIFICARE