FAT BURNER 120cps

(2 recenzii de la clienți)

Fat Burner reprezintă excelența liniei Victory Endurance. Este disponibil acum într-o formulă îmbunătățită pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Combinația excelentă de ingrediente asigură un efect termogenic și lipotropic îndelungat, reducând totodată apetitul.

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

44,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

FAT BURNER – DUBLU EFECT! Termogenic și lipotropic.
– formulă nouă de la Victory
– efect termogenic maxim
– cel mai eficient „arzător” de grăsimi

Fat Burner reprezintă excelența liniei Victory. Este disponibil acum într-o formulă îmbunătățită pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Combinația excelentă de ingrediente asigură un efect termogenic și lipotropic îndelungat, reducând totodată apetitul.

În compoziția sa sunt:
L-carnitină (100% Carnipure): promovează utilizarea de grăsime corporală ca sursă de energie și facilitează reducerea depozitelor de grăsime;
Cromul are efect de reglare a nivelului de insulină din corp, rezultând într-un apetit mai scăzut; ideal pentru a evita consumul de zahăr pentru reducerea anxietății.

Fat Burner este un supliment ideal pentru cei care doresc să piardă în greutate, având un rol de reducere a depozitelor de grăsime nedorite. Cu ajutorul acestui produs vei arde mai multe calorii pe parcursul zilei, indiferent de activitatea fizică!

Mod de folosire: 3 capsule / masă; de preferință, la micul dejun sau la prânz.

Cantitate: 120 capsule

Informații suplimentare

Cantitate

Prezentare

Brand

Gama

Ingrediente

L-carnitină (100% Carnipure): promovează utilizarea de grăsime corporală ca sursă de energie și facilitează reducerea depozitelor de grăsime;
Cromul are efect de reglementare asupra nivelul de insulină din corp, rezultând într-un apetit mai scăzut; ideal pentru a evita anxietatea prin luarea de zahăr.

Recenzii

  1. Carmina Tudose

    Il folosesc de cateva luni si intr-adevar reduce pofta de dulce si mie cel putin imi da si energie. Il recomand.

  2. Eva Ivan

    Reduce pofta de mancare.
    Ofera energie si putere.

Adaugă o recenzie