PROWHEY Complex 1.2kg

227,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Noul Complex ProWhey de la Weider a fost formulat prin mixarea celor mai bune surse de proteine ​​din lapte (concentrate și izolate din zer și cazeină micelară). In acest fel funcționalitatea sa este completă, fiind un supliment potrivit pentru administrarea la micul dejun, între mese și după antrenament. Este o sursă naturală de aminoacizi esențiali, care oferă 3,4 g de BCAA per porție.

SKU: WD202307121 Categorie: Etichetă:

Descriere

Noul Complex ProWhey de la Weider a fost formulat prin amestecul celor mai bune surse de proteine ​​din lapte (concentrate și izolate din zer și cazeină micelară). În acest fel funcționalitatea sa este completă, fiind un supliment potrivit pentru administrarea la micul dejun, între mese și după antrenament. Este o sursă naturală de aminoacizi esențiali, care oferă 3,4 g de BCAA per porție.

De ce să alegi Pro Whey Complex?

Formula UNICA a acestui supliment include și alte ingrediente care completează acțiunea de recuperare a proteinelor și maximizează creșterea musculară.

  • Conține L-Glutamină: optimizează recuperarea musculară și energetică, ajutând la volumizarea celulelor și îmbunătățind sinteza proteinelor.
  • Conține MCT: o Trigliceride cu lanț mediu care oferă energie în fazele stricte ale dietei și, de asemenea, îmbunătățesc recuperarea după antrenament atunci când sunt luate împreună cu proteine ​​din zer.
  • Conține creatină: care îmbunătățește performanța fizică în serii succesive de exerciții scurte, de mare intensitate.
  • Conține Vitamina B6: care contribuie la metabolismul normal al proteinelor și a glicogenului. Și favorizează creșterea musculară pentru că ajută și la reglarea activității hormonale.
  • Conține bromelaină: această enzimă ajută la digerarea proteinelor, făcând disponibili aminoacizii esentiali pentru cresterea musculara mai rapid, in special in aporturile post-antrenament.

Un produs de calitate

Weider ProWhey Complex conține o cantitate mare de aminoacid esențial Lizină. Acest lucru indică faptul că proteina nu a fost obținută prin tratament termic, care garantează cea mai mare valoare biologică.

Cu Weider ProWhey Complex vei obține rezultatele dorite la cel mai bun preț. Suplimentul are cea mai înaltă funcționalitate, deoarece cu un singur produs vei putea crește sau menține masa musculară atât în ​​ce privește volumul, cât și definirea. Se poate lua atât după antrenament cât și /sau între antrenamente.

Informații suplimentare

Aroma

,

Informatii Nutritionale

 

Informații nutriționale
Strawberry per 30g % RDA
Energie 496kJ/117kcal
Grasimi 0.9 g
-din care acizi grasi saturati 0.5 g
Carbohidrati 3.6 g
-din care zaharuri 3.3 g
Proteina 24 g
Sare 0.22 g
Vitamina B6 1.5 mg 100%
Bromelaina 6 mg
Creatina monohidrata 1176 mg
L-glutamina 296 mg
Chocolate fondant per 30g % RDA
Energie 492kJ/116kcal
Grasimi 1.1 g
-din care acizi grasi saturati 0.7 g
Carbohidrati 2.8 g
-din care zaharuri 2.2 g
Proteina 24 g
Sare 0.20 g
Vitamina B6 1.5 mg 100%
Bromelaina 6 mg
Creatina monohidrata 1194 mg
L-glutamina 300 mg

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată