Premium Pure Creatine 375gr(neutru)

129,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

În stoc

SKU: WD202305018 Categorii: ,

Descriere

Creatina (C) este un supliment foarte comun printre sportivi. Există multe studii care au demonstrat efectul său ergogenic prin creșterea rezervelor de fosfocreatină (PC) la nivel muscular și, prin urmare, de ATP.

Creapure ® este numele de marcă pentru creatina monohidrat pură. Creapure ® este cea mai studiată formă de creatină din lume și s-a dovedit a fi sigură și eficientă, poți fi sigur că folosești unul dintre cele mai bune și mai de încredere produse de pe piață.

PC + ADP ⇔ C + ATP

*Toate acestea înseamnă că creatina îmbunătățește performanța fizică în serii succesive de exerciții scurte, de mare intensitate, permițându-ți să crești intensitatea antrenamentelor pentru a te îmbunătăți zi de zi.

Pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, WEIDER a formulat Premium Creatine cu cea mai pură creatină de pe piață ( 100% Creapure ® ). Cu Premium Creatine vei putea face față antrenamentelor tale zilnice cu puterea maximă posibilă.

Disponibil sub formă de pudră pentru a se amesteca în smoothie-ul tău.

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Ingrediente

100% creatină monohidrat. Poate conține urme de gluten, crustacee, ouă, pește, arahide, boabe de soia, lapte, nuci, lupini, dioxid de sulf, sulfiți și derivații acestora.

Informatii nutritionale

pentru 3,40 g
Creatina monohidrat 3400 mg
din care creatina 3000 mg