PURE MALTODEXTRIN

74,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

În stoc

SKU: WD202210131 Categorii: , ,

Descriere

Noul nostru produs Pure Maltodextrin este fabricat exclusiv din maltodextrină (100% maltodextrină, din hidroliza porumbului). Maltodextrina este un carbohidrat format din lanțuri de glucoză, principalul substrat energetic care contribuie la fibra musculară în timpul exercițiilor fizice. Este un carbohidrat foarte popular în lumea sportului, cunoscut pentru viteza sa de acțiune.

Când facem exerciții fizice, nivelurile de glucoză din sânge scad și are loc descompunerea ulterioară a glicogenului în glucoză pentru a acoperi nevoile de energie în acest timp. Pentru a contracara acest lucru și pentru a menține glicemia și energia adecvate în timpul exercițiilor pe termen lung, trebuie să consumăm produse cu indice glicemic ridicat. De acolo până la noua noastră lansare! Maltodextrina are un nivel glicemic ridicat care permite refacerea acestor nevoi de energie și, mai ales, previne apariția oboselii.

Un alt avantaj al maltodextrinei este osmolaritatea sa. Osmolaritatea influențează viteza pe care o are organismul de golire gastrica, permițând trecerea nutrientilor din stomac în intestin unde sunt absorbiți. Există o relație imensă între greutatea moleculară a carbohidraților și osmolaritatea acestora. Maltodextrina, având o greutate moleculară mai mare decât alți carbohidrați (cum ar fi glucoza și fructoza), au un tranzit mai rapid, astfel încât sunt disponibile înainte de a fi absorbite la o viteză mai mare. Acest lucru se traduce prin eliberarea rapidă a glucozei în fluxul sanguin ca sursă de energie.

CÂND SE IA?

Ca recomandare, maltodextrina generează funcții foarte interesante înainte și în timpul exercițiului fizic, dar nu trebuie sa uitam ca depinde de obiectivul sportivului. Dintre principalele efecte produse amintim:

– Înainte de activitatea fizică: este folosit pentru a spori energia ce va fi desfășurată în timpul antrenamentului. Aceste tipuri de produse înainte de exerciții ajută, mai ales, prin creșterea performanței și a concentrării.

– În timpul exercițiului fizic: este folosit pentru a îmbunătăți performanța și a întârzia apariția oboselii, ajutând la menținerea nivelului adecvat de glicogen.

Pe de altă parte, am dori să adăugăm că aportul acestui tip de produs după efort fizic ajută la recuperarea depozitelor de glicogen muscular. Deoarece este un carbohidrat cu un indice glicemic ridicat, se absoarbe rapid, permițând o recuperare rapidă și eficientă.

Am uitat să menționăm, Pure Maltodextrine … este un produs vegan!

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale Per porție (50g)
Energie 815 KJ / 192 kcal
grăsimi 0g
– din care grasimi saturate 0g
carbohidrați 48 g
– din care zahăr 2,8 g
Proteină 0g
Sare 0,16 g