PURE MALTODEXTRIN 1kg

74,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

În stoc

SKU: WD202210131 Categorii: , ,

Descriere

Noul nostru produs Pure Maltodextrin este fabricat exclusiv din maltodextrină (100% maltodextrină, din hidroliza porumbului).

Ce este Maltodextrina?

Maltodextrina este un carbohidrat format din lanțuri de glucoză, principalul substrat energetic care contribuie la fibra musculară în timpul exercițiilor fizice. Este un carbohidrat foarte popular în lumea sportului, cunoscut pentru viteza sa de acțiune.

Când facem exerciții fizice, nivelurile de glucoză din sânge scad și are loc descompunerea glicogenului în glucoză pentru a acoperi nevoile energetice din perioadele solicitante. Pentru a menține glicemia și energia adecvate în timpul exercițiilor pe termen lung, trebuie să consumăm produse cu indice glicemic ridicat. Maltodextrina are un nivel glicemic ridicat, ceea ce permite refacerea acestor nevoi de energie și, mai important, previne apariția oboselii.

Un alt avantaj al maltodextrinei este osmolaritatea sa. Osmolaritatea influențează viteza de golire gastrică, permițând trecerea nutrienților din stomac în intestin, acolo unde sunt absorbiți. Există o relație strânsă între greutatea moleculară a carbohidraților și osmolaritatea acestora. Maltodextrina, având o greutate moleculară mai mare decât alți carbohidrați (cum ar fi glucoza și fructoza), au un tranzit mai rapid, astfel încât devin biodisponibile înainte de a fi absorbite. Acest lucru se traduce prin eliberarea rapidă a glucozei în fluxul sanguin ca sursă de energie.

Cum se administrează Maltodextrina?

Ca recomandare, maltodextrina generează reacții interesante înainte și în timpul exercițiului fizic, dar nu trebuie să uităm că depinde de obiectivul sportivului. Dintre principalele efecte produse de maltodextrină amintim:

– Înainte de activitatea fizică: este folosit pentru a spori energia necesară în timpul antrenamentului. Suplimentele pre workout ajută, mai ales, prin creșterea performanței și a concentrării.

– În timpul exercițiului fizic: este folosit pentru a îmbunătăți performanța și pentru a întârzia apariția oboselii, ajutând la menținerea nivelului adecvat de glicogen.

Pe de altă parte, am dori să adăugăm că aportul acestui tip de produs după efort fizic ajută la recuperarea depozitelor de glicogen muscular. Fiind un carbohidrat cu un indice glicemic ridicat, se absoarbe rapid, permițând o recuperare rapidă și eficientă.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că Pure Maltodextrine este un produs vegan!

 

Pentru mai multe detalii despre beneficiile produsului nostru accesează articolul ”Maltodextrina, o sursa excelenta de energie”!

 

AMBALAJ: recipient PET cu 1000g pulbere

PORȚIE: 50g pulbere per porție (20 porții)

MOD DE UTILIZARE: se amestecă o porție de produs (50g= 1 cupă) cu 250 ml apă. Se consumă 1 porție pe zi.

Ingrediente: 100% maltodextrină Poate contine urme de crustacee, oua, peste, arahide, boabe de soia, lapte, nuci, lupini, dioxid de sulf, sulfiți și derivați ai acestora.

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale Per porție (50g)
Energie 815 KJ / 192 kcal
grăsimi 0g
– din care grasimi saturate 0g
carbohidrați 48 g
– din care zahăr 2,8 g
Proteină 0g
Sare 0,16 g