Creatine HCL 150 capsule

151,00 lei

Weider Creatine HCL este special conceput pentru culturiștii și sportivii de performanță. Creatina HCL este formată din clorhidrat de creatină de înaltă calitate, având o formulă deosebit de eficace.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider Creatine HCL este special conceput pentru culturiștii și sportivii de performanță. Creatina HCL contine clorhidrat de creatină de înaltă calitate, având o formulă deosebit de eficace.

Sporește viteza și îmbunătățește performanța fizică, în special în cazul antrenamentelor și exercițiilor intense, de scurtă durată. De asemenea, este potrivită pentru sportivii de rezistență, aflați în fazele de construcție musculară.

Weider Creatina HCL se prezintă sub formă de capsule. Pot fi consumate înainte de antrenament, chiar în sală (o porție de 3 capsule cu apă), înainte de începerea exercițiilor. După antrenament, puteți consuma un shake cu proteină din zer.

  • mai multă putere și energie
  • formulă inovatoare, eficace
  • clorhidrat de creatină de înaltă calitate

Ambalaj: 150 capsule

Informații nutriționale

Informații nutriționale

per porție (3 capsule)
Clorhidrat de creatină3813 mg
din care creatină3000 mg
Ingrediente

Ingrediente

Clorhidrat de creatină, gelatină, agent de separare: săruri de magneziu ale acizilor grași; coloranți: E171, E104, E172; E104; poate afecta activitatea și atenția la copii.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Creatine HCL 150 capsule”