Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul www.weider.ro, denumit în continuare Weider sau Weider.ro, este SC PALESTRA SRL, numită în continuare Vânzător, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J22/167/1994 și având Codul Unic de Înregistrare: RO5199835.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Vânzătorul își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni și condiții”.

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului Weider – imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Vânzătorului și a furnizorilor săi și este apărat de Legea Dreptului de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Vânzătorului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Sigla Weider este marcă înregistrată și beneficiază de protecția legislației în vigoare.

2. Accesul la informațiile de pe site

Vânzătorul garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul Weider și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul (în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei) vânzătorului fără acordul prealabil scris al acestuia. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul Weider, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Vânzătorul nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile produselor fără o notificare prealabilă. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul Weider, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de Vânzător prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de către Vânzător oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Vânzător de la acest client.

Toate promoțiile afișate și descrise pe site sunt valabile numai în condițiile descrise odată cu anunțarea promoției și în limita stocurilor disponibile.

4. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile prezentate includ TVA (9%), si includ cheltuielile de livrare, comanda minimă fiind de 50 RON. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica prețul pentru produsele aduse la comandă. Prețul produselor aduse la comandă poate fi influențat de cursul valutar sau de alte taxe și accize. Este posibil ca stocul să se modifice între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot să nu fie disponibile.

Prețurile sunt valabile două zile de la data înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Orice produs care nu are preț (are afișat preț zero) se subînțelege că nu este de vânzare, deoarece nu este în stocul societății.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. Vânzatorul își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică.

Costurile de transport vor fi suportate SC PALESTRA SRL. Livrarea gratuită este posibilă prin Fan Courier. Pentru locații aflate în afara acestei acoperiri, se pot percepe taxe de transport adiționale.

Vânzătorul își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vânzător care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform prevederilor legii din România.

Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier/agent Fan Courier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care, dacă coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Vânzătorului, clientul urmând să suporte atât costurile unei noi livrări, cât și costurile livrării neonorate, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Obligațiile clientului pentru produsele primite cu titlul de Cadou

Produsele livrate de către Vânzător cu titlu de „cadou” sunt oferite ca o metodă de recompensare a clientului pentru comanda efectuată pe websiteul Vânzătorului. Clientul a luat la cunoștință și recunoaște că produsul oferit de către Vânzător cu titlu de „cadou” reprezintă un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul Vânzătorului, obligându-se ca în situația în care dorește să returneze produsul achiziționat să returneze și produsul primit cu titlu de „cadou” în starea în care l-a recepționat.

În situația în care clientul returnează produsul achiziționat și dorește restituirea sumei achitate, dar nu returnează și produsul oferit drept „cadou”, Vânzătorul este îndreptățit să rețină din suma returnată către client contravaloarea produsului „cadou” la valoarea afișată pe factura de achiziție.

7. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare, sau la livrarea produselor – RAMBURS. Vânzătorul își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată, iar dovada plății trebuie trimisă către Vânzător la adresa de email: office@weider.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Vânzătorului.

De asemenea, plata produselor se poate efectua și cu cardul de credit sau numerar, în magazinul Weider. Încasările prin card online se fac folosind serviciile unei terțe companii care asigură pe deplin securitatea tranzacțiilor – momentan acest serviciu este indisponibil.

Alte modalități de plată

– Online cu card bancar prin soluția (intermediarul, partenerul) EuPlătesc (Visa / Maestro / Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online, prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăși.

Plățile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură, în primul rând, ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

8. Limitarea răspunderii pentru garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția Vânzătorului emisă prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție și conformitate.

9. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul Weider este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea Vânzătorului nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Weider.

Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul Weider. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

În perioada 11 octombrie 2013 – 11 ianuarie 2013, odată că introducerea noului magazin online Weider, website-ul www.weider.ro se află într-o perioada de verificare și monitorizare permanentă. Ca urmare, pot apărea unele disfuncționalități și inconveniente de care Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere.

10. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Weider sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor române de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza județului Iași.

Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții. Pentru relații suplimentare, vă invităm să ne contactați folosind formularul nostru online sau prin email la adresa office@weider.ro.

În cazul oricăror sugestii sau reclamații, puteți folosi formularul online destinat acestui scop.