Aminoacizi

WEIDER iti ofera o noua gama de suplimente nutritive bazate pe aminoacizi. Acestia sunt „caramizile” cu care se construiesc moleculele proteinelor. Asa cum acest site este constituit din multe pagini, la fel si proteinele sunt compuse din multi aminoacizi. In prezent, se cunoaste un numar de aproximativ douazeci si doi aminoacizi. Dintre acestia, un numar de opt sunt esentiali. Acestia nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie luati din alimente sau din suplimente cu proteine.

Ne straduim sa aducem produse premium de calitate la preturi accesibile, in timp ce facem toate eforturile pentru a anticipa nevoile in continua schimbare ale clientilor si pentru a indeplini cerintele unei piete dinamice cu produse inovatoare si servicii de neegalat.

Pagina noastra va pune la dispozitie nenumarate suplimente si accesorii de calitate la cele mai bune preturi. Angajamentul nostru pentru clienti este de a ne ajuta vizitatorii sa-si atinga obiectivele lor de sanatate, fitness si de a-si imbunatati aspectul prin informare, motivare si suplimentarea cu produse nutritive. Suntem dedicati pentru a construi cel mai bun site posibil pentru informatii, motivare, si suplimentare.

Messenger Chat
Loading...