Publicat pe

Triunghiuri cu ciocolată

Rețeta „Triunghiuri cu ciocolată” 

Valori nutritionale pe porție:

119 kcal
3,2 g proteine
6,8 g de carbohidrați
7,7 g grăsime

Ingrediente

15 bucăți „Triunghiuri cu ciocolată”
Pentru blat:

■ 25 g Weider Premium Whey – vanilie
■ 60 g făină de migdale (degresată)
■ 30 g unt (grăsime redusă)
■ 50 g indulcitor
■ 1 vârf de sare
■ 1 ou

Pentru umplutură:

■ 50 g alune măcinate
■ 50 g alune tocate
■ 25 g fistic tocat
■ 75 g Fruit&Fiber Syrup

Pentru decorare:

■ 50 g ciocolată neagră

Pregătire „Triunghiuri cu ciocolată”

1. Pentru aluat, puneți toate ingredientele într-un bol cu ​​aproximativ 25 ml de apă, frământați bine și, apoi, puneți-l la frigider.
2. Amestecați ingredientele pentru umplutura de nuci într-un al doilea bol și adăugați aproximativ 30 ml de apă până când se formează o masă compactă.
3. Extindeți aluatul pentru bază pe o foaie de hârtie de copt – întindeti-l cat mai uniform posibil. Apoi răspândiți umplutura uniform pe aluat.
4. Puneti într-un cuptor preîncălzit la 175 ° C (căldură de sus / de jos) pe șina din mijloc timp de aproximativ 20 min.
5. Lăsați produsul să se răcească pe foaia de copt și apoi tăiați-o în forme triunghiulare .
6. Topiți ciocolata neagră într-o baie de apă. Transferați într-un recipient mic și înmuiați vârfurile colțurilor formelor triunghiulare în ciocolată.
Asezati triunghiurile cu ciocolată pe hârtia de copt și lăsați ciocolata să se usuce.

 

Recomandari WEIDER: