Tort cu Edamame și fistic. Aceast tort este atât de pufos și are un gust foarte plăcut. Un vis… Așa că iată rețeta rapidă (de la monicab.ody.fit.food) – cu un ingredient secret; nu vei ghici! Acesta este edamame!
Ai grijă să salvezi rețeta și să o încerci – merită, promit:
Ingrediente și preparare
- 100 g edamame fierte (Edamamele sunt păstăi de soia care se gătesc foarte rapid)
- 50 g tofu sau iaurt de soia
- 1 ou
- 30 g albus
- 10 g apă minerală
- 30 g eritritol
Piure
- 20 g Protein 80+ toffee-caramel
- Fistic
- 10 g cazeină chocolate-cream (Day & Night Casein)
- 5g fistic
- 3 g psyllium, măcinat
– adăugați, amestecați bine
- 15 g fistic, întreg
– puneți în matriță
– 180 de grade/aproximativ 25 mininute la cuptor
Topping
- 60 g eritritol
- 20 g apa
- 1 g agar agar (gelatina vegetală)
– Se aduce la fierbere, se amestecă în timp ce încă fierbe până când masa devine albă și voluminoasă și începe să se întărească
– Se întinde imediat pe tort, eventual se netezește cu puțină apă (se usucă foarte repede!)
- 25 g ciocolată fără zahăr și 2 g unt de migdale
– Încălzește cu grijă (încet!) în cuptorul cu microunde
– Întindeți pe toppingul de marshmallow
- Fistic tocat
– Se presară peste tort și se lasă să se întărească!