Publicat pe

Tort cu ​​Edamame și fistic

Tort cu ​​Edamame și fistic. Aceast tort este atât de pufos și are un gust foarte plăcut. Un vis… Așa că iată rețeta rapidă (de la monicab.ody.fit.food) – cu un ingredient secret; nu vei ghici! Acesta este edamame!

Ai grijă să salvezi rețeta și să o încerci – merită, promit:

⁣Ingrediente și preparare

  • 100 g edamame fierte (Edamamele sunt păstăi de soia care se gătesc foarte rapid)
  • 50 g tofu sau iaurt de soia
  • 1 ou
  • 30 g albus
  • 10 g apă minerală
  • 30 g eritritol
Piure

– adăugați, amestecați bine⁣

  • 15 g fistic, întreg

– puneți în matriță⁣
– 180 de grade/aproximativ 25 mininute la cuptor

Topping

  • 60 g eritritol
  • 20 g apa
  • 1 g agar agar (gelatina vegetală)

– Se aduce la fierbere, se amestecă în timp ce încă fierbe până când masa devine albă și voluminoasă și începe să se întărească⁣
– Se întinde imediat pe tort, eventual se netezește cu puțină apă (se usucă foarte repede!)⁣

  • 25 g ciocolată fără zahăr și 2 g unt de migdale⁣

– Încălzește cu grijă (încet!) în cuptorul cu microunde⁣
– Întindeți pe toppingul de marshmallow

  • Fistic tocat

– Se presară peste tort și se lasă să se întărească!⁣

Recomandari WEIDER: