Publicat pe

Salata Caesar Protein Crunch

Salata Caesar Protein Crunch – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Valori nutritive pe porție:

398 kcal
43,9 g proteine
19 g carbohidrați
16,5 g grăsime

Ingrediente Salata Caesar Protein Crunch pentru 2 porții:

1 pachet de Protein Crunch (gustare proteică)
■ 200 g piept de pui dezosat
■ 10 g sos de soia
■ 5 g amidon
■ 40 g parmezan ras
■ 2 salate
■ 150 g iaurt (1,5% grăsime)
■ 1 Linguri de suc de lămâie
■ 1 cățel de usturoi
■ 1 lingură de ulei de măsline (aprox. 10 g)
■ condimente: sare, piper, miere.

Mod de preparare

1. Se spală fileul de pui și se usucă. Amestecați sosul de soia și amidonul de porumb. Ungeți fileurile cu el și lăsați să se marineze la frigider pentru cel puțin 1 oră.

2. Amestecați iaurtul, sucul de lămâie, 1/2 din parmezanul ras și uleiul pentru dressing. Cojiți usturoiul și apăsați direct în el. Se amestecă bine. Condimentează cu miere, sare și piper.

3. Prăjiți puiul pe ambele părți într-o tigaie acoperită cu puțin ulei de nucă de cocos, condimentați cu sare și piper și tăiați-o în fâșii.

4. Spălați salata, tăiați-o în fâșii largi și lasți-o puțin la uscat – se se pune într-un castron mare. Amestecați în dressing și felia de parmezan. La final, adăugați fâșiile de pui în salată și serviți ca crutoane Protein Crunch.

Recomandari WEIDER: