Publicat pe

Prăjituri cu banane

Prăjituri cu banane. Cum ar putea fi sănătos ceva atât de delicios!?

Ingrediente

  • 2 banane medii coapte
  • 1/4 cană unt de arahide
  • 1/4 cană ghee de arțar, topit
  • 2 oua
  • 2 linguri extract de vanilie
  • Un praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 cană pudră de cacao
  • 1/4 cană îndulcitor la alegere
  • 2 linguri de colagen
  • 2 linguri faina de cocos
  • 1/4 cană chipsuri de ciocolată fără zahăr

Mod de preparare

  1. Preincalzeste cuptorul la 350 C.
  2. Intr-un castron mare paseaza bine bananele (omogen).
  3. Adaugă toate celelalte ingrediente, cu excepția ouălor și chipsurilor de ciocolată.
  4. Foloseste un mixer manual sau cu suport și amestecă aproximativ un minut până când aluatul este omogen.
  5. Adauga ouăle și amestecă-le până se încorporează, apoi adăugă fulgii de ciocolată și amesteca ușor.
  6. Unge o tavă pentru gogoși sau o tavă pentru brioșe (ulei de cocos) și umple până la 3/4.
  7. Coace aproximativ 12-15 minute, verificând regulat să nu se gătească prea mult! Partea superioară să revină atunci când o atingi – atunci știi că s-a terminat!
  8. Lăsa să se răcească și apoi adaugă glazura… noi am adăugat și un pătrat de ciocolată neagră tocată 90% și niște unt de arahide… !

Glazură mocha fără lactate

  • 1/4 cană de smântână din lapte de cocos plin de grăsime (cutie)
  • 1 lingura pudra de cacao
  • 2 linguri de îndulcitor pudră
  • 2 linguri de colagen
  • Un praf de sare
  • 1/4 lingurita extract de vanilie
  • Se amestecă totul într-un castron până când nu au mai rămas cocoloașe și se întinde peste gogoși!

Recomandari WEIDER: