Publicat pe

Prăjitură cu iaurt si căpșuni

Prăjitură cu iaurt si căpșuni. Astăzi vă propunem ca rețetă răcoroasă de vară prăjitura cu iaurt si căpșuni – 9 porții.

Ingrediente:

De bază
Cremă
Strat de fructe
  • 150 g de căpșuni
  • 2-3 linguri de eritritol
  • 1 pachet de glazură de tort fără zahăr

Pregătire:

  • Pentru bază: amestecati ingredientele și gătiți 10-15 minute într-o forma de silicon (20×20 cm) la 180 de grade.
  • Pentru crema: amestecați iaurtul, proteinele și gelatina împreună. Tăiați căpșunile în bucăți mici și adăugați-le în cremă. Întindeți crema pe baza de tort.
  • Pentru stratul de fructe: tăiați căpșunile în bucățele și aduceți la fiert cu puțină apă și eritritol. Se amestecă și se adaugă glazura pentru prăjituri. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel. Se toarnă peste cremă și se dă la frigider, după ce s-a răcit, câteva ore.

Poți adăuga o garnitură gustoasă cu WHEY PROTEIN CREME White Spread!!

Recomandări WEIDER: