
Astăzi vom servi negrese delicioase cu fasole neagră. Da, ai citit bine, fasole neagră! Fasolea neagră poate înlocui făina, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei cu sensibilitate sau intoleranță la gluten.
Pe langă faptul că nu conține gluten, fasolea neagră are un conținut foarte scăzut de calorii deci vom putea servi ceva dulce cu un aport foarte bun de proteine și un aport scăzut de calorii.
Pentru 9 bucăți aveți nevoie de:
- 250 g fasole
- 60 g unt de arahide
- 100 ml lapte de migdale fara zahar
- 20 g Premium Whey Chocolate-Nougat
- 10 g cacao
- 40 g Slim Chocolate Syrup 250ml
Mod de preparare
- Pune toate ingredientele într-un blender sau amestecă-le formand un aluat folosind un blender manual.
- Coace intr-o forma de silicon 20x20cm 20-25 minute la 180 de grade.
Fasolea neagră
Fasolea neagră este bogată în fibre, carbohidrați, acid folic, potasiu și proteine. De asemenea, nu conține sodiu și colesterol. Fasolea este un aliment super sănătos. Aceasta are beneficii nutriționale impresionante. Datorită concentrației ridicate de nutrienți, consumul de fasole într-o dietă poate îmbunătăți starea generală de sănătate și poate scădea riscul de boli de inimă, obezitate și multe tipuri de cancer.
Valoare nutrițională – O sută de grame de fasole gătită conține:
- Calorii – 132 Kcal;
- Grăsimi – 0,54 g;
- Carbohidrați – 23,7 g;
- Proteine – 8,8 g;
- Fibre – 8,7 g;
- Apă – 65,4 g.
