
Bomboane umplute – idee de rețetă de la @ monicab.ody.fit.food.
Ingrediente acoperire:
- 10 g PLANT ORGANIC PROTEIN Vanilie
- 5 g făină de cocos
- 5g făină de migdale
- 1 lingurita gelatina (fara arome)
- 1 vârf de praf de copt
- 1 lingurita extract de vanilie
- 5g zeama de mere
Spumă prntru umplere:
- 60 g indulcitor
- 40g apă
- 3 g sirop de fibre
Mod de pregatire:
- Adauga toate ingredientele si amesteca cam 2 minute pana se omogenizeaza.
- Aseaza forme de hartie pentru bomboane (sau matrite) pe o tava tapetata in prealabil cu o foaie de copt.
- Incepe sa umpli formele de bomboane. Pune cu o lingurita in fiecare suport de hartie, pana atingi o treime din inaltimea formei.
- Intinde compozitia usor pe marginile formei, pana le acoperi complet si se formeaza o gaura in mijloc. Lasa-le sa stea o ora, pentru a se intari.
- Totul merge în cuptorul cu microunde – 180 aprox. 8 minute (până când marginea se desprinde).
- Pune gelatina intr-un bol inalt si toarna apa rece peste ea.
- Pune restul de apa, indulcitorul si siropul pe foc si amesteca bine. Trebuie sa le lasi sa fiarba.
- Adauga 20 g albus de ou – amesteca cu mixerul, la viteza mare, timp de 5 minute – spuma.
- Cu spuma umpli bomboanele.
- Incalzeste Protein Coco Crème – la microunde sau intr-o oala pe flacara – cu asta acopera complet bomboana.
- Lasa la frigider, cateva ore, inainte de a le servi.