Publicat pe

Puteți câștiga masă musculară cu proteine ​​vegane? (II)

Puteți câștiga masă musculară cu proteine ​​vegane? (II)

RĂSPUNSUL ESTE DA: POȚI CĂȘTIGĂ MASĂ MUSCULARĂ CU PROTEINE VEGANE.

Dacă incluzi aceste surse de proteine ​​în alimentația ta, și îndeplinești cei patru factori pe care i-am menționat în prima parte (Puteți câștiga masă musculară cu proteine ​​vegane? (I)), nu vei avea nicio problemă atunci când vine vorba de câștigarea musculară.

LEGUME

Sunt sursa de bază de proteine ​​vegetale. Dintre acestea evidențiază fasolea neagră, cu un conținut proteic de 25%

De asemenea, mazărea, o leguminoasă foarte versatilă, care astăzi este disponibilă și sub formă texturată pentru a pregăti multe rețete sau în Proteina de la WEIDER – Vegan Protein – care conține Pisane C9, fără îndoială cel mai complet supliment de proteine ​​vegetale de pe piață.

Regina leguminoaselor în lumea vegană: soia, ideală pentru conținutul ridicat de proteine, sărac în carbohidrați, și pentru varietatea mare de forme în care se consumă în prezent: soia texturată, tofu, tempeh, iaurt, băutură vegetală Este chiar și comercializat sub formă de „carne vegetală” foarte asemănătoare ca textură cu carnea de pui.

Sunt de fapt „super-alimente”, deoarece furnizează proteine, carbohidrați asimilați lent, sărace în zahăr, bogate în fibre, bogate în vitamine și minerale…  Și apropo, praful de arahide devine o altă sursă dintre cele mai bune proteine ​​din leguminoase, ideale pentru a le adăuga în numeroase feluri de mâncare și a le transforma în alimente bogate în proteine.

NUCI

La fel ca migdalele, fisticul sau caju, care furnizează nu mai puțin de 17 g de proteine ​​la 100 g.

ALGE MARINE USCATE

Poate un produs mai putin folosit si cunoscut, dar cu o mare putere nutritiva. Algele Spirulina, de exemplu, conțin 58 g de proteine ​​la 100 g. Poat fi incluse în dietă prin adăugarea lor în smoothie-uri, supe sau piureuri, prepararea pâinii… Un alt super aliment de care trebuie să ținem cont atunci când adăugăm proteine ​​în alimentație.

LEGUME SI FRUCTE

Da, da, in fructe si legume gasim proteine ​​de calitate, doar in cantitate mai mica. Dar toate proteinele se adună și, de exemplu, varza de Bruxelles are aproape 5 grame de proteine ​​la 100 g… o farfurie de 200 sau 300 de grame ar fi deja 10 sau 15 g de proteine ​​pe care le-ai adăuga la masă. Se întâmplă și cu anghinare, kale, guava sau avocado.

Puteți câștiga masă musculară cu proteine ​​vegane?  (I) »

Recomandari WEIDER: