Publicat pe Lasă un comentariu

Placintă cu brânză și… Cazeină

Placintă cu brânză și… Cazeină*

INGREDIENTE:

  • 500 g de brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi;
  • 3 ouă;
  • 80 g unt topit;
  • 50 g zahăr de mesteacăn (sau alternativa);
  • 40 g Cazeină – Day & Night Casein – Vanilie;
  • 1/2 lămâie;
  • 40 g de migdale;
  • 100 g afine;
  • 100 g zmeură;
  • un vârf de lingurita de sare;
  • 3 lingurițe praf de copt.

MOD DE PREPARARE:

  1. Separați albușul de galbenuș și bateți ușor albușurile împreună cu vârful de sare.
  2. Se amestecă brânza de vaci, ouăle, untul, zahărul, migdale, praful de copt și sucul de lămâie.
  3. Acum, adaugati fructele de padure și cazeină – Day & Night Casein de – puneți amestecul într-o tavă de copt unsă și coaceți aproximativ 30-40 de minute într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade.
  4. În cele din urmă, adăugați niște migdale tocate și zahăr pudră în pe caserola.

*Cazeina este o proteină prezentă în lactate și reprezintă 80% din proteinele regăsite în lapte. În componența sa se află o gamă largă de aminoacizi și este aproape identică cu proteina din zer. În momentul în care este ingerată, cazeina formează un pansament în stomac, care încetinește procesul de absorbție a aminoacizilor în sânge… Caracteristicile produsului: conținut ridicat de proteine ​​(peste 84%), cu cazeină pură (vanilie)! conține proteine ​​din cazeină pură; te simți plin pentru mai mult timp; conținut scăzut de grăsimi și conținut scăzut de zahăr; gust delicios, chiar și cu apă; pentru micul dejun, după antrenament și ideal înainte de a merge la culcare; conținut ridicat de proteine; mai puțin de 1 g de grăsimi și carbohidrați per porție.

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns