Nutritie, Retete, Sanatate

Placintă cu brânză

Placintă cu brânză

INGREDIENTE:

– 500 g de brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi;
– 3 ouă;
– 80 g unt topit;
– 50 g zahăr de mesteacăn (sau alternativa);
– 40 g Day & Night Casein – Vanilie;
– 1/2 lămâie;
– 40 g de migdale;
– 100 g afine;
– 100 g zmeură;
– un vârf de lingurita de sare;
– 3 lingurițe praf de copt;

MOD DE PREPARARE:

1. Separați albușul de galbenuș și bateți ușor albușurile împreună cu vârful de sare.
2. Se amestecă brânza de vaci, ouăle, untul, zahărul, migdale, praful de copt și sucul de lămâie.
3. Acum, adaugati fructele de padure și Day & Night Caseinde – puneți amestecul într-o tavă de copt unsă și
coaceți aproximativ 30-40 de minute într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180 grade.
4. În cele din urmă, adăugați niște migdale tocate și zahăr pudră în pe caserola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *