Publicat pe

MINI TARTĂ

MINI TARTĂ. Cremoasă, netedă și delicioasă cu cremă de ciocolată proteică și fursecuri. Mulțumim @jjmetodoenforma pentru această rețetă!

INGREDIENTE:
  • 200 gr iaurt natural de cocos
  • 300 ml lapte condensat (200 gr lapte praf + 100 ml lapte integral)
  • 30 g de îndulcitor
  • 4 ouă
MOD DE PREPARARE:
  • În primul rând pregătim laptele condensat, bătând laptele praf cu laptele integral.
  • Într-un recipient adăugam iaurtul, laptele condensat și ouăle, apoi le batem bine.
  • Turnăm amestecul pe flan, acoperim cu folie de aluminiu și punem pe o tavă cu un deget de apă.
  • Cocem 30 de minute la 180º.
  • Decorăm cu cremă de ciocolată topită la cuptorul cu microunde (timp de un minut) și fursecuri tocate.
PRODUSE:
  • WHEY PROTEIN CHOCO CREME –  o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine ​​din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.
  • YIPPIE PROTEIN COOKIE BITES – Cookie Bites cu proteine din zer și bucăți de ciocolată sunt cele mai noi gustări de la WEIDER®…
Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER: