
MINI TARTĂ. Cremoasă, netedă și delicioasă cu cremă de ciocolată proteică și fursecuri. Mulțumim @jjmetodoenforma pentru această rețetă!
INGREDIENTE:
- 200 gr iaurt natural de cocos
- 300 ml lapte condensat (200 gr lapte praf + 100 ml lapte integral)
- 30 g de îndulcitor
- 4 ouă
MOD DE PREPARARE:
- În primul rând pregătim laptele condensat, bătând laptele praf cu laptele integral.
- Într-un recipient adăugam iaurtul, laptele condensat și ouăle, apoi le batem bine.
- Turnăm amestecul pe flan, acoperim cu folie de aluminiu și punem pe o tavă cu un deget de apă.
- Cocem 30 de minute la 180º.
- Decorăm cu cremă de ciocolată topită la cuptorul cu microunde (timp de un minut) și fursecuri tocate.
PRODUSE:
- WHEY PROTEIN CHOCO CREME – o delicioasă cremă de cacao preparată cu alune adevărate și proteine din zer de înaltă calitate, ideală pentru a vă oferi un moment de plăcere fără a vă face griji în privința siluetei. De asemenea, această nouă versiune îmbunătățită nu conține ulei de palmier.
- YIPPIE PROTEIN COOKIE BITES – Cookie Bites cu proteine din zer și bucăți de ciocolată sunt cele mai noi gustări de la WEIDER®…
…
Dacă ai nevoie de inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan »