Publicat pe

Macarons cu cocos și proteină

„Macarons cu cocos și proteină”
Rețeta pentru 15 bucăți:

Informații nutriționale pe bucată:
73 kcal; 3,6 g proteine; 1,4 g carbohidrați; 4,6 g grăsime.

INGREDIENTE

■ 25 g WEIDER Protein 80Plus – nucă de cocos
■ 3 albusuri
■ 100 g IMO* sirop sau Organic Coconut Syrup
■ 100 g nucă de cocos rasă
■ 125 g iaurt slab în grăsimi
■ 1 vârf de sare
■ 5-10 picături de aromă (opțional)

MOD DE PREPARARE:

1. Amestecați cu mâna – într-un bol – iaurtul, pudra proteică și nuca de cocos.
2. Într-un al doilea bol, bateți bine albușurile cu un vârf de sare și adăugați încet siropul IMO sau îndulcitorul pe care-l folosiți. Apoi amestecați încet albușurile de ou în amestecul de nucă de cocos.
3. Folosind o lingură de înghețată, așezați grămezi mici pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt.
4. Macarons se coc la aproximativ 160° C (căldură de sus în jos) timp de 25-30 min. Se coac până se rumenesc.
5. Gata!

Pofta buna!

*IMO (IsoMalto-oligozaharidă) este un amestec de carbohidrați cu catenă scurtă din molecule de glucoză legați unul de altul printr-o legare rezistentă la digestie. IMO este o izomalto-oligozaharidă (IMO) de înaltă calitate, obținută din conversie enzimatică de amidon. Acesta funcționează ca o fibră alimentară, îndulcitor prebiotic și slab caloric. Siropul IMO, ca o nouă sursă sănătoasă de zahăr, este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi alimentele pentru sugari, îngrijirea sănătății, băutura sportivă, berea subțire etc.

Recomandari WEIDER: