Publicat pe Lasă un comentariu

Înghetată cu cireșe negre

Înghetată cu cireșe negre

Per portie 166 kcal
12,3 g proteine – 12,8 g carbohidrati – 4,7 g grasime

Ingrediente pentru 6 portii:

– 1 Weider Protein Cookie
– 50 g WEIDER Protein 80Plus
– 250 ml lapte (1,5% grăsime)
– 100 g de sirop Organic Coconut Syrup
– 75 g cirese
– 10 g Guma de carruba*

Mod de pregătire:

1. Bate laptele rece cu un mixer de mână aproximativ 3 minute. În acest timp adaugă încet guma de carruba, pudra de proteine, precum și siropul.

2. Rupe cookie-ul în bucăți mici și adaugă în bolul cu crema(1) împreună cu cireșele. Apoi, acoperă și pune produsul in congelator timp de 4 de ore.

3. Înainte de a servi îngheţata – lasă bolul la temperatura camerei aproximativ 15 minute.

 

*Guma de carruba – guma din seminte de roscove. Aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc.

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns