Publicat pe Lasă un comentariu

Griș din grâu cu aromă de vanilie

Griș din grâu cu aromă de vanilie

INGREDIENTE:

– 75 grame de griș din grâu *
– 250 ml de lapte
– 200 ml de apă
– 50 g brânză de vaci (0,2% grăsime)
– 25 g Weider Gold Whey, vanilie
– îndulcitor
– topping: fructe, nuci**, etc

MOD DE PREPARARE:

1. Fierbeți laptele cu puțin îndulcitor. Apoi amestecați cu gișul și lăsați-l să se umfle.
2. Se amestecă brânza proaspătă și pulberea proteică și se scoate răcește vasul.
3. Turnați terciul într-un castron și decorați-l după cum doriți!

*grișul din grâu – are un continut bogat de proteine; contine minerale si acizi grasi nesaturati; contine o serie de aminoacizi, excelenti pentru sanatate; contine L-Tryptophan – hormon care are efecte benefice asupra bunei dispozitii; contine Thiocyanat – poate stimula imunitatea si este un puternic antiinflamator; contine vitamine – vitaminele A, E, B1, B2 si PP sunt prezente in cantitati destul de mari.

**nucile constituie o bogată sursă de energie, conţinând mulţi nutrienţi, minerale, antioxidanţi şi vitamine esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului. Sunt extrem de bogate în acizi graşi monosaturaţi (aprox. 72%), precum este acidul oleic şi o excelentă sursă de acizi graşi esenţiali de omega 3 ca acidul linoreic, acidul alfa linoreic(ALA) şi acidele arachidonice. Introducerea regulată în meniu a nucilor ajută la reducerea colesterolului negativ şi la creşterea nivelului de colesterol pozitiv, benefic pentru organism. Studiile au scos în evidenţă că dieta mediteraneană, bogată în acizi graşi de omega 3 ajută la prevenirea bolilor arterelor coronariene şi a infarctului prin favorizarea profilului unui sânge sănătos.

 

[woodmart_title subtitle_style=”background” title=”Recomandari WEIDER” subtitle=”proteine & suplimente sportive „]

Lasă un răspuns