Publicat pe

Granola Whey Coffee

Granola Whey Coffee!

Ce este Granola?

Descoperită de James Caleb Jackson în anul 1863, apoi preluată și îmbunătățită de medicul nutriționist american, John Harvey Kellogg, reteta granola a devenit cunoscută în anul 1881, cand compania medicului Kellogg a început să comercializeze acest produs, reușind să vandă aproximativ două tone de granola pe săptămană. De atunci, acest produs a rămas un aliment vedetă în dieta americanilor, dar și a brazilienilor, fiind recomandat mai ales în curele de slăbire. Care sunt motivele pentru care a avut succes? Ingredientele acestui mix, în combinație cu beneficiile pe care le oferă sunt probabil cheia succesului.

Valori nutritive pe porție:

480 kcal
17,9 g proteine
44,2 g carbohidrați
23,9 g grăsime

INGREDIENTE pentru 500 g:

■ 50 g WEIDER Whey Coffee
■ 300 g făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
■ 75 g nuci tocate
■ 1 linguriță de cacao pudră (aprox. 5 g)
■ 50 g ulei de nucă de cocos
■ 6 linguri de sirop de agave (aprox. 60 g)
■ 6 linguri de apă

PREGĂTIRE:

  1. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C (căldură de sus / de jos).
  2. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un bol mare.
  3. Încălziți uleiul de nucă de cocos într-un bol mic, la cuptorul cu microunde, până s-a lichefiat. Se amestecă împreună cu apa și siropul de agave și se pune în amestecul de ovăz-nucă.
  4. Amestecul se întinde pe o foaie de copt cu hârtie de copt și se presează puțin. Granola se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-20 min. Gata!
Pentru mai multă inspiraţie culinară vezi cartea de reţete Eat clean by Carmen Lipovan » 

Recomandari WEIDER: