Publicat pe

Granola Whey Coffee

Granola Whey Coffee – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Ce este Granola?

Descoperita de James Caleb Jackson in anul 1863, apoi preluata si imbunatatita de medicul nutritionist american, John Harvey Kellogg, reteta granola a devenit cunoscuta in anul 1881, cand compania medicului Kellogg a inceput sa comercializeze acest produs, reusind sa vanda aproximativ doua tone de granola pe saptamana. De atunci, acest produs a ramas un aliment vedeta in dieta americanilor, dar si a brazilienilor, fiind recomandat mai ales in curele de slabire. Care sunt motivele pentru care a avut succes? Ingredientele acestui mix, in combinatie cu beneficiile pe care le ofera sunt probabil cheia succesului.

Valori nutritive pe porție:

480 kcal
17,9 g proteine
44,2 g carbohidrați
23,9 g grăsime

INGREDIENTE pentru 500 g:

■ 50 g WEIDER Whey Coffee
■ 300 g făină de ovăz – Gourmet Oat Flour
■ 75 g nuci tocate
■ 1 linguriță de cacao pudră (aprox. 5 g)
■ 50 g ulei de nucă de cocos
■ 6 linguri de sirop de agave (aprox. 60 g)
■ 6 linguri de apă

PREGĂTIRE:

  1. Preîncălziți cuptorul la 175 ° C (căldură de sus / de jos).
  2. Toate ingredientele uscate se amestecă într-un bol mare.
  3. Încălziți uleiul de nucă de cocos într-un bol mic, la cuptorul cu microunde, până s-a lichefiat. Se amestecă împreună cu apa și siropul de agave și se pune în amestecul de ovăz-nucă.
  4. Amestecul se întinde pe o foaie de copt cu hârtie de copt și se presează puțin. Granola se lasă la cuptor pentru aproximativ 15-20 min. Gata!

Recomandari WEIDER:

  • NUT PROTEIN CHOCO

    NUT PROTEIN CHOCO

    In Stoc

    25,00 lei
    Vezi Detalii
  • Whey Coffee 908g

    Whey Coffee 908g

    Stoc Epuizat

    161,00 lei
    Vezi Detalii
  • Slim Choco Syrup

    Slim Chocolate Syrup 250ml

    Stoc Epuizat

    34,00 lei
    Vezi Detalii
  • faina de ovaz

    Gourmet Oat Flour 1Kg

    In Stoc

    35,00 lei
    Vezi Detalii