Publicat pe

Fleică de vită la grătar

Recompensează-ţi corpul şi maximizează-ţi refacere a după antrenament!

Fleică de vită la grătar cu salată de varză şi tortilla de orez brun
4 porţii

Salata de varză

¼ cană suc proaspăt de limetă
1 lingură sirop de arţar
½ căpăţână varză roşie, tăiată fâşii subţiri
1 morcov mare, tăiat julienne
¼ cană frunze de coriandru
Sare de mare şi piper negru după gust

Friptura

1 kilogram fleică de vită
1 lingură ulei de sâmburi de struguri
1 lingură sare de mare
2 linguriţe piper negru măcinat mare

Tortilla

4 tortilla de orez brun
1 lingură ulei de măsline
1 borcan sos chimichurri

Mod de preparare

1. Se amestecă ingredientele pentru salata de varză într-un castron. Se lasă să stea 10 minute.
2. Se şterge carnea cu prosoape de hârtie, apoi se unge cu ulei de sâmburi de struguri. Se freacă pe ambele părţi cu sare şi piper.
3. Se încinge pe foc mare o tigaie de fontă. Se pune carnea şi se rumeneşte rapid câte 3 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie pe un tocător şi se lasă să stea 5 minute. Se taie apoi felii subţiri.
4. Se încălzeşte cuptorul la 200 de grade. Se pun tortilla într-o tavă de copt şi se ung cu ulei de măsline. Se coc până sunt crocante, aproximativ 5 minute.
5. Salata de varză şi friptura se pun apoi peste tortilla. Se adaugă deasupra sos chimichurri .

Macronutrienţii

Calorii 1,013
Proteine 65g
Carbohidraţi 41g
Grăsimi 64g

Autori: Tricia Williams și LC Harrell  – www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER: