Publicat pe

Bulete de cașcaval

 Bulete de cașcaval – Rețeta WEIDER de WEEKEND!

Valori nutritive pe bucată:

56 kcal
7,7 g proteine
1,4 g carbohidrați
1,9 g grăsime

Ingrediente bulete de cașcaval pentru 20 de bucăți:

■ 60 g Premium Whey vanilie-caramel
■ 250-300 g cașcaval cu conținut scăzut de grăsime
■ 2 ouă
■ 125 g făină de migdale (îndulcită)*
■ 80 g îndulcitor
■ două lingurițe de praf de copt
■ un vârf de sare
■ 15 g unt (conținut scăzut de grăsimi).

Mod de preparare

1. Puneți toate ingredientele uscate într-un bol și amestecați-le cu 50 de grame de îndulcitor.
2. Dați cașcavalul prin răzătoarea mica. Adăugați ouăle bătute și praful de copt – se frământă bine.
3. Formați acum 20 de bile cu mâinile umezite cu apă.
4. Dacă folosiți un cuptor cu aer cald, așezați bilele pe un suport cu hârtie de copt.  La 190 ° C (căldură superioară / inferioară) timp de aproximativ 12 min.
Sau puteti să le prăjiti în ulei încins pană se rumenesc pe toate parțile.
5. Se scot pe hârtie absorbantă.
6. Ungeți buletele de cașcaval cât sunt calde cu unt lichid și cu restul de îndulcitor.

Aceeasi reteță  de „Bulete de cașcaval” o puteți face fără îndulcitor si… o puteți servi cu salată de roșii, castraveți și ceapă.

***

*Faina de midgale nu numai ca este un antioxidant natural pentru corp, insa datorita acizilor grasi Omega 3 si 6 iti protejeaza inima de diverse afectiuni si scade riscul de atac cerebral. Mai mult, faina de migdale reduce colesterolul rau si nu creste glicemia, fiind asadar perfecta pentru cei suferinzi de colesterol si de diabet.

Recomandari WEIDER: