Publicat pe Lasă un comentariu

Brioșe cu cremă de lămâie

Brioșe cu cremă de lămâie. 

INGREDIENTE:

  • 250 g făină de grâu;
  • 100 g Weider Gold, Vanilla Fresh;
  • ½ linguriţă praf de copt;
  • ¼ linguriţă sare;
  • 20 g de mac;
  • 120 g indulcitor – Organic Coconut Syrup;
  • 2 ouă;
  • 60 g de ulei de nucă de cocos;
  • 200 ml de lapte (1,5% grăsimi);
  • 1 lămâie.

Pentru cremă de lămâie:

  • 80 ml suc de lămâie;
  • 1 lingură de lingură de coajă de lămâie;
  • 75 g de sirop;
  • 1 ou;
  • 20 g de ulei de nucă de cocos;
  • 35 g WEIDER Protein 80 Plus, lămâie curdă.

Topping:

MOD DE PREPARARE:

  1. Mai întâi amestecați ingredientele uscate și, apoi, adăugați uleiul de nucă de cocos lichid, ouăle și laptele. Se formează un aluat gros.
  2. Împarţi aluatul în tavă, uniform, pentru fiecare formă și coaceți la 180 de grade, timp de aproximativ 15-20 de minute. Apoi, lăsaţi la răcit.
  3. Între timp, amestecați toate ingredientele pentru crema de lămâie într-o oală și puneţi la fiert timp de aproximativ 5 minute. Se îngroașă la răcire.
  4. Tăiaţi centrul fiecărei brioşe, pentru a crea un mic loc pe care îl umpleţi cu cremă. Deasupra se toarnă sirpoul și se decorează cu frișcă.

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns