Brioșe cu cremă de lămâie.
INGREDIENTE:
- 250 g făină de grâu;
- 100 g Weider Gold, Vanilla Fresh;
- ½ linguriţă praf de copt;
- ¼ linguriţă sare;
- 20 g de mac;
- 120 g indulcitor – Organic Coconut Syrup;
- 2 ouă;
- 60 g de ulei de nucă de cocos;
- 200 ml de lapte (1,5% grăsimi);
- 1 lămâie.
Pentru cremă de lămâie:
- 80 ml suc de lămâie;
- 1 lingură de lingură de coajă de lămâie;
- 75 g de sirop;
- 1 ou;
- 20 g de ulei de nucă de cocos;
- 35 g WEIDER Protein 80 Plus, lămâie curdă.
Topping:
- 100 g sirop – Fruit&Fiber Syrup;
- 100 g frişcă.
MOD DE PREPARARE:
- Mai întâi amestecați ingredientele uscate și, apoi, adăugați uleiul de nucă de cocos lichid, ouăle și laptele. Se formează un aluat gros.
- Împarţi aluatul în tavă, uniform, pentru fiecare formă și coaceți la 180 de grade, timp de aproximativ 15-20 de minute. Apoi, lăsaţi la răcit.
- Între timp, amestecați toate ingredientele pentru crema de lămâie într-o oală și puneţi la fiert timp de aproximativ 5 minute. Se îngroașă la răcire.
- Tăiaţi centrul fiecărei brioşe, pentru a crea un mic loc pe care îl umpleţi cu cremă. Deasupra se toarnă sirpoul și se decorează cu frișcă.