Publicat pe Lasă un comentariu

WEIDER – Numele care a pornit totul

Joe Weider

Joe Weider este omul de care se leagă infiinţarea federaţiei internaţionale de culturism (IFBB), organizarea concursurilor Mr. și Ms. Olympia (cele mai importante titluri din culturism), linia de suplimente Weider, precum editarea celor mai cunoscute reviste de profil: Muscle&Fitness și Flex. Nu în ultimul rand, Joe Weider l-a susţinut pe Arnold Schwarzenegger la sfarșitul anilor 60. I-a oferit acestuia un contract pentru a putea concura și locui în America. Dovada cea mai bună că nu a greșit în promovarea tânărului austriac a fost cariera pe care Arnold urma să o aiba, cu 7 titluri Mr. Olympia caștigate, cu numeroase filme în care a jucat, și culminând cu funcţia de guvernator al statului California…

Suplimentele WEIDER

Întotdeauna WEIDER și-a dezvoltat produsele în mod diferit faţă de alte firme. Bineînţeles, aceasta se datorează faptului că JOE WEIDER a antrenat mulţi campioni și a făcut culturismul ceea ce este astăzi. Indiferent ce scop vă propuneţi, fie că vreţi numai să obţineţi un corp atletic, fie că vreţi să impresionaţi publicul urcându-vă pe scena de concurs, principiile construcţiei musculare se aplică oricui.

Antrenamentul cu rezistenţă progresivă, o dietă adecvată și fazele de odihnă suficientă trebuie să fie în echilibru. Iată de ce culturismul este mai mult decât un sport – este un mod de viaţă! Iată de ce calitatea este importantă pentru Weider. Calitatea noastră este factorul major în succesul antrenamentului vostru.

Pentru WEIDER, calitatea înseamnă: control și certificare de la institute independente, folosirea numai a celor mai bune ingrediente și controlul zilnic al acestora, dezvoltare, și fabricarea produselor pentru piaţa Europeană în Germania și Spania, precum și un control foarte strict al produselor finite. Și lista poate fi extinsă.

Pe scurt: WEIDER nu face compromisuri numai pentru a vinde cantităţi mari de produse ieftine. Deoarece corpurile voastre trebuie să plătească în cele din urmă! Și, pentru că produsele sunt testate, folosite și dezvoltate mai departe de către campioni, WEIDER nu poate face compromisuri.

FORMULA 1 PENTRU CULTURIȘTI

WEIDER își dezvoltă produsele pe baza acelorași principii care guvernează industria de automobile. La fel cum industria curselor automobilistice este promotoarea inovaţiilor tehnice pentru producţia autoturismelor de serie, la fel WEIDER RESEARCH GROUPdezvoltă noi produse alături de culturiștii profesioniști, pentru a oferi celorlalţi practicanţi ai culturismului ceea ce au nevoie pentru mușchi masivi și definiţi. Acest cerc înseamnă o colaborare internaţională a unor experţi. În ultimii ani, WEIDER a reușit să îmbunătăţească semnificativ acest ciclu de dezvoltare.

Profesioniștii din Statele Unite fac testările, antrenori din diferite ţări fac evaluări, iar WEIDER RESEARCH GROUP face cercetări și dezvoltă noi produse. Numai atunci când totul este pus la punct și se consideră că este bine, experţii de producţie își încep misiunea. Garantarea calităţii pentru fiecare cutie din orice produs care iese de pe banda de producţie. Aceasta pentru că, la fel ca un motor de Formula 1, corpul unui sportiv are nevoie de un combustibil special pentru performanţe de vârf.

Lasă un răspuns