Publicat pe Lasă un comentariu

De ce este The Rock numărul 1 pentru mine

De ce este The Rock numărul 1 pentru mine. Pe când încercam să reuşesc ca actor, rolurile care mi se ofereau erau destul de asemănătoare. Regizorii şi producătorii vroiau să interpretez roluri de halterofili, culturişti, sau barbari. Mi-e greu să aduc argumente împotriva acestor preferinţe (nu voi spune că nu am fost grozav în rolul lui Conan, bineînţeles), dar din cauza muşchilor mei cei mai mulţi oameni credeau că nu sunt în stare să fac şi altceva. Nici nu eram luat în considerare când era vorba de comedii sau drame, pentru că toţi mă vedeau doar aruncând în aer sau distrugând diverse chestii. Îmi place Dwayne Johnson pentru că a trebuit să treacă prin aceleaşi greutăţi ca şi mine. La început, s-au uitat la el şi au zis: „O, Doamne, uitaţi-vă ce dimensiuni are tipul ăsta.

DETERMINARE

Haideţi să-i dăm jos tricoul şi să-i punem o sabie în mână. ”Din cauza prezenţei sale fizice, nimeni nu credea că ar putea fi în stare şi de altceva. Bineînţeles, el nu i-a ascultat pe negativişti. Nu e doar o vedetă a filmelor de acţiune, ci că poate juca şi în comedii sau drame. Asta datorită veleităţilor sale de actor. A reuşit să facă tot ce şi-a propus. Se întâmplă, de asemenea, să fiu convins că va fi un un bun politician cândva. Îl admir cu adevărat pentru că nu a uitat de unde a plecat. Wrestling-ul se aseamănă mult cu culturismul, pentru că ambele sporturi necesită sacrificii enorme, întrucât îţi câştigi existenţa datorită propriului corp, şi ambele sporturi sunt neînţelese dacă sunt privite din afară.

Dar în loc să se lase doborât de negativism, Dwayne şi-a lăsat munca să vorbească în numele lui. Ştiu cât de dur se antrenează Dwayne, şi cred că dacă ar fi prins perioada de aur Venice Beace în anii ’60 şi ’70, s-ar fi încadrat perfect în peisaj, printre toţi acei sportivi incredibili care se antrenau acolo. Dar dincolo de asemănarea de caracter dintre mine şi Dwayne, eu văd în el o personalitate care reprezintă un model grozav pentru tinerii din ziua de azi. Avem nevoie de aşa un om, şi sunt mândru că pot să-l numesc pe Dwayne Johnson prietenul meu şi că duce mai departe moştenirea lui Joe Weider în noul secol.

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns