Publicat pe Lasă un comentariu

Ghid de antrenament: START

GHID DE ANTRENAMENT (I): START

Vrei antrenamente? Iată-le!

Toţi am fost acolo. În general, antrenamentele tale nu au fost niciodată mai bune, însă dorsalii inferiori sau poate cvadricepşii externi sau deltoizii anteriori pur şi simplu refuză să crească. Iarăşi, este posibil să ai probleme cu întregul pectoral, sau partea posterioară a coapselor este departe de ce ar trebui să fie. Sau poate pur şi simplu eşti presat de timp şi vrei să ştii cum să faci un antrenament decent pentru spate în numai 15 minute.

Îţi indicăm “GHIDUL DE ANTRENAMENT,” ghidul cu de toate pentru mărime musculară, forţă şi definiţie. În acest material îţi oferim 85 de antrenamente, unul sau mai multe dintre acestea garantându-ţi că poate să-ţi rezolve problemele de antrenament. Vei fi nerăbdător să găseşti aceste programe numeroase într-un singur loc şi foarte uşor.

În plus, noi îţi furnizăm un program de antrenament foarte eficient pentru tot corpul şi care să-ţi ia numai 40 de minute. Acest program este întocmit special pentru cei care vor să aibă un corp impresionant dar programul lor zilnic este foarte încărcat şi, în plus, oferă sfaturi specifice pentru a câştiga masă musculară sau pentru a obţine definire. Deci ce mai aştepţi? Identifică-ţi problema, găseşte-ţi soluţia şi începe să-ţi transformi un punct slab în unul puternic.

CHEIA PROGRAMULUI

PE PARCURSUL URMĂTOARELOR ARTICOLE, VEI GĂSI NUMEROASE PROGRAME CARE SE ADRESEAZĂ DIFERITELOR SCOPURI ALE ANTRENAMENTULUI ŞI PROBLEMELOR PUNCTUALE. IATĂ UN GHID RAPID AL ACELOR CATEGORII ŞI CE NECESITĂ ACESTEA

PROGRAM DE CREŞTERE A MASEI

Mişcări compuse, vulum ridicat şi un interval al repetărilor mo-derat pentru maximizarea creşterii musculare.

PROGRAM PENTRU ÎNCEPĂTORI

Mai mult exerciţii executate la aparate pentru cei care încă transpiră la picioare înainte de a progresa la mişcări mai avansate.

PROGRAM PENTRU ACASĂ

Nu necesită mai mult decât gantere şi o bancă reglabilă, un ansamblu obişnuit pentru un echipament de casă.

ANTRENAMENT DE 15 MINUTE

Perioade scurte de odihnă şi multiple exerciţii folosind un echipament minimal într-un ritm mai rapid. (Pentru abdominali, îţi oferim un program de 10 minute în loc de 15.)

ANTRENAMENT “PRIORITAR”

Acordă prioritate unei anumite zone a unui muşchi care are nevoie să fie adusă la nivelul celorlalte. Antrenamentul prioritar va lucra şi alte zone ale muşchiului (de exemplu, capul scurt al bicepsului va fi lucrat şi el în antrenamentul prioritar pentru capul lung), însă nu la nivelul zonei ţintă.

PROGRAMUL CU SETURI GIGANT

Toate exerciţiile sunt făcute consecutiv fără odihnă între seturi pentru a obţine o intensitate ultra-ridicată.

PROGRAM DE FORŢĂ

Puţine repetări, greutăţi mai mari şi perioade de odihnă mai lungi pentru atunci când priorităţile sunt forţa pură şi puterea.

PROGRAM DE DEFINIRE

Volum mare, multe repetări şi perioade scurte de odihnă pentru a creşte intensitatea şi a accelera metabolismul pentru un potenţial mai mare de ardere a grăsimii.

PROGRAM PENTRU POMPARE PUTERNICĂ

Multe repetări şi perioade scurte de odihnă pentru a creşte fluxul de sânge către muşchi.

 

GHID DE ANTRENAMENT: 85 de programe

GHID DE ANTRENAMENT (I): START

GHID DE ANTRENAMENT (II): SPATE

GHID DE ANTRENAMENT (III): PIEPT

GHID DE ANTRENAMENT (IV): PICIOARE

GHID DE ANTRENAMENT (V): POSTERIORII COAPSELOR & GLUTEI

GHID DE ANTRENAMENT (VI): TRAPEZ

GHID DE ANTRENAMENT (VII): BICEPŞI

GHID DE ANTRENAMENT (VIII): TRICEPŞI

GHID DE ANTRENAMENT (IX): ANTEBRAŢE

GHID DE ANTRENAMENT (X): GAMBE

GHID DE ANTRENAMENT (XI): ABDOMINALI

GHID DE ANTRENAMENT (XII): PRINCIPIILE WEIDER

M&F STAFF | FOTOGRAFII DE IAN LOGAN www.muscleandfitness.ro

Recomandari WEIDER:

Lasă un răspuns