VITAMIN D 50gummies

35,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Raze de sănătate pentru tine

  • Concentrație ridicată de vitamina D3
  • Doar 1 guma pe zi
  • Fără zahăr și fără gluten

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

SKU: 31500 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Vitamina D este o vitamină implicată în multe funcții ale corpului uman. Deși cea mai cunoscută funcție a vitaminei D este legată de absorbția și metabolizarea calciului și, prin urmare, în sănătatea oaselor și a dinților, vitamina D este necesară și pentru funcția musculară și funcția imună.

În ciuda faptului că vitamina D se găsește în mod natural în alimente precum peștele gras sau alimentele vegetale precum ciupercile, deficitul de vitamine este răspândit, în special în țările industrializate, dar și în țări cu lumină slabă a soarelui. Deficitul de vitamina D este o problemă de sănătate chiar și în țări precum Spania.

Vitamine D gummies de la Weider este o modalitate apetisantă și ușoară de a administra doza zilnică de vitamina D. O pastilă gumată asigură până la 500% din cantitatea zilnică de vitamina D care poate fi obținută printr-o dietă adecvată, dar este și o delicatesă, fără gluten și fără zahăr.

Produsul poate fi folosit de oricine, dar este recomandat în special persoanelor active și sportivilor, vârstnicilor, femeilor, persoanelorcu probleme de greutate sau celor care trebuie să restricționeze conținutul de grăsimi din dietă.

Datorită noului supliment cu vitamina D de la Weider, nu veți mai uita niciodată să luați doza zilnică de vitamina D !

  • Menținerea nivelului de vitamina D este esențială, deoarece un nivel scăzut de vitamina D poate provoca o creștere a bolilor asociate sistemului imunitar.
  • Nivelurile adecvate de vitamina D sunt întotdeauna asociate cu o îmbunătățire a sistemului imunitar și o scădere a infecțiilor virale și bacteriene.

Cum se folosește

Se administrează 1 pastilă gumată pe zi.

Aromă / mărime

Aroma de lamâie.

Borcan de 50 de pastile gumate (50 de porții).

Recomandări

Vitamina D poate fi combinată cu orice alt supliment cu vitamine. A nu se depăși doza zilnică recomandată de vitamina D.

Informații suplimentare

Brand

Ingrediente / Informații nutriționale

Ingrediente : îndulcitori: maltitol, sorbitol; gelifiant: pectină; acidifiant: acid citric; ulei vegetal de nucă de cocos, ulei vegetal de rapiță; agenți de acoperire: ceară de albine, ceară de carnauba; aroma naturala de lamaie, vitamina D3 (colecalciferol), colorare naturala: curcumina.

Informatii nutritionale

Produs Pentru 1 gumos
Vitamina D 25 μg

*% VRN: valori de referință pentru nutrienți pentru adulți.