Victory Krill

95,00 lei

KRILL este cel mai bun și cel mai eficient mod de a lua acizi grași omega-3 (EPA / DHA), omega-6, omega-9, fosfolipide și antioxidanti.

Stoc epuizat

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Ce este Victory Krill? Krill este un mic crustaceu marin de numai 2,5 cm lungime și 2 g greutate. Se hrănește cu fitoplancton, prin urmare de aici și bogăția sa în acizi grași, fosfolipide și antioxidanți. Este alimentul de bază a multor specii marine (foci, balene, pinguini etc). Există aproximativ 90 de specii cunoscute, dar cel mai răspândit este Antarctic Krill sau Euphausia Superba.

Ulei Antarctic Krill:

uleiul extras din krill este unul dintre cele mai puternice alimente datorită numărului de elemente nutritive care le conține, singurul ulei marin care combina acizi grași nesaturați, în special omega-3, fosfolipide și antioxidanți, cum ar fi vitaminele A și E, flavonoide și astaxantin. Această combinație de nutrienți oferă proprietăți unice în lupta împotriva durerilor articulare, proceselor inflamatorii, hiperlipidemia (nivel ridicat de colesterol și trigliceride), sindrom premenstrual, deficitul de atenție, precum și cu o capacitate antioxidantă foarte mare.

De ce este mai bine de consumat ulei de krill decât alte uleiuri de pește?

1) În mod normal, acizii grași prezenți în uleiurile de pește sunt esterificați, adică în formă de trigliceride, în timp ce în cazul Krill acizi sunt în formă liberă, fiind astfel disponibili mai rapid și mai ușor.

2) Combinația unică de acizi grași omega-3 sub formă liberă și fosfolipide contribuie la o absorbție mai bună, fosfolipidele acționând ca emulgatori care facilitează absorbția omega-3 în intestin.

3) Uleiul Krill este mai stabil și mai rezistent la oxidare decât alte uleiuri de pește.

Care sunt proprietatile sale? Există numeroase dovezi științifice care să confirme beneficiile acizilor grași polinesaturați omega-3, în special EPA și DHA:

– Sănătate

inflamație cronică și artrită: studiile arată îmbunătățiri semnificative cu doze mici și în doar o săptămână, atât în ​​ratele de inflamații și în reducerea indicelui WOMAC (indicator de durere, rigiditate și capacitate funcțională sau flexibilitate).

– Capacitate antioxidantă

mult mai mare (ORAC) decât cea a altor antioxidanți, cum ar fi CoQ10, Licopenul, beta-caroten, astaxantin și, desigur, uleiurile de pește convenționale; această proprietate este foarte importantă pentru sportivi, fiind esențială pentru menținerea unei stări de sănătate optime.

– Hiperlipidemia

Studiile arată că după trei luni nivelurile de LDL colesterol „rău” este redus în mod semnificativ în timp ce crește HDL colesterolul considerat „bun”. Aceste studii au fost realizate față de alte uleiuri de pește convenționale, obținându-se rezultate mai bune atunci când se consumă jumătate de doză de ulei Krill decât alte tipuri de ulei de pește (doză mai mică, efect mai mare).

– Sindromul premenstrual

au fost observate, de asemenea, îmbunătățiri semnificative în retenția de lichide, dureri abdominale, depresie și iritabilitate.

– Sănătate mintală

deficit de atentie la adulț, au fost înregistrate îmbunătățiri semnificative cognitive: concentrare, memorie, învățare și altele.

De ce Licaps ® ?

– Nu are gust sau miros de pește și nu produce reflux

– Mai puțin permeabile la oxigen și umiditate

– Încapsulat într-o atmosferă inertă (cu azot) pentru a preveni oxidarea și pentru a oferi o stabilitate îmbunătățită

– Capsule gelatinoase mici, mult mai ușor de înghițit

KRILL este cel mai bun și cel mai eficient mod de a lua acizi grași omega-3 (EPA / DHA), omega-6, omega-9, fosfolipide și antioxidanti.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Ulei Krill 1440 mg
– Acizi grasi polinesaturati 450 mg
– EPA 180 mg
– DHA 82.5 mg
Ingrediente

Ingrediente

Capsule (Gelatina), Hidroxiprolina