Sun Bronze 40gummies

51,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Vrei să menții pielea bine îngrijită și să o protejezi în timpul bronzării? Cu noul produs SUN BRONZE gummies poți obține un bronz perfect fără efort!

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

SKU: WD20222263 Categorie: Etichetă:

Descriere

Vrei să menții pielea bine îngrijită și să o protejezi în timpul bronzării? Cu noul nostru gummy SUN BRONZE poți obține un bronz perfect! Sun Bronze este produsul care are grijă de pielea ta datorită formulei sale complete bazate pe vitamina A, beta-caroten, luteină și zeaxantină. Aceste substanțe au numeroase proprietăți benefice, care îți vor face pielea să arate îngrijită și strălucitoare. În plus, niciunul dintre ingrediente nu este de origine animală, așa că produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni. Printre principalele ingrediente ce intră în componența Sun Bronze se numără:

– Beta- carotenul: un compus organic cu o mare capacitate antioxidantă, precursor al Vitaminei A. Printre principalele sale proprietăți se numără: menținerea sănătății pielii, potențator de bronzare, susținător al sănătății oculare și al bunei funcționări a sistemului imunitar. Datorita capacitatii antioxidante, beta carotenul protejează celulele de stresul oxidativ, jucând un rol important în procesul anti-îmbătrânire.

– Vitamina A : este o vitamină liposolubilă care contribuie la formarea și întreținerea țesuturilor (moi și osoase), a membranelor și a pielii, crește acuitatea vizuală și întărește sistemul imunitar. De asemenea, are proprietăți antioxidante care previn îmbătrânirea prematură.

– Luteina : este un carotenoid de top a cărei acțiune este strâns legată de beta-caroten și vitamina A. Mulți oameni consideră această vitamină „vitamina ochiului”, deoarece funcționează ca un puternic protector oftalmologic.

– Zeaxantina : este un pigment cu proprietăți asemănătoare luteinei. Ambele actionează la nivel ocular având proprietăți antioxidante.

Cu Sun Bronze Gummies vei obține o piele bine îngrijită și luminoasă. In plus, suplimentul nu conține zahăr adăugat si nici alergeni!

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale Pentru 2 gume %NRV
Valoare energetică 40KJ / 10kcal
grăsimi 0g
– din care saturate 0g
carbohidrați 3,3 g
– din care zaharuri 0g
Proteină 0g
Sare 0,01 g
Vitamina A 300 µg 38
beta caroten 3 mg
luteina 5 mg
Zeaxantina 1 mg