IRON VO2 MAX

(0 recenzii de la clienți)

Fier cu biodisponibilitate ridicată.
Bună toleranță digestivă
Doar 1 capsulă pe zi.

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

65,00 lei

Stoc epuizat

SKU: NO0115 Categorie: Etichete: , , , , ,

Descriere

IRON VO2 MAX

Fier cu biodisponibilitate ridicată.
Bună toleranță digestivă.
Doar 1 capsulă pe zi.

Fierul participă la mai multe funcții ale organismului, cum ar fi formarea hemoglobinei, transportul  oxigenului, funcția metabolică etc.

Deficiența de fier este una dintre cele mai frecvente deficiențe nutriționale și este una dintre principalele cauze ale apariției anemiei care, la rândul său, este una dintre cauzele scăderii performanței.

Atunci când aprovizionarea cu fier este deficitară, apare starea de slăbiciune, oboseală, lipsa de energie și rezistență redusă la activitate fizică. Din acest motiv, contribuția fierului este deosebit de importantă pentru sportivii care, de obicei, au nevoi crescute de energie.
Echipa Victory Endurance este conștientă de nevoile speciale ale sportivilor și de aceea a creat o formulă eficientă pentru a asigura aprovizionarea adecvată cu fier de înaltă biodisponibilitate.

Absorbția fierului depinde foarte mult de originea și forma sa chimică. Fier-bis glicinatului este legat la două molecule de glicină care formează o structură stabilă, ce favorizează absorbția și protejează inhibitorii absorbției de fier prezente în dietă. De asemenea, această structură  face fierul mai tolerabil în sistemul digestiv, fără a provoca tulburarea stomacului sau constipația.

Consumul redus de micronutrienți, cum ar fi vitamina C, B9 sau B12, contribuie la apariția anemiei și a deficiențelor de fier. Din acest motiv, Iron VO2MAX a fost îmbogățit cu aceste vitamine. În plus, acidul ascorbic ajută la absorbția fierului.

Avantajele fierului VO2Max:

· Eficacitate – 1 capsulă pe zi.

· O mai bună absorbție

· Biodisponibilitate ridicată

· Toleranță mai mare pentru sistemul digestiv (nu cauzează constipație, greață sau balonare).

· Îmbogățit cu vitamine pentru absorbția optimă a fierului

Informatii nutritionale

per 1 capsula
Vitamina C 80 mg (100%*)
Acid Folic 249,7µg (125%*)
Vitamina B12 2 µg (80%*)
Biglicinat de fie 20 mg
– din care fier 3,1 mg (22%*)
*% VRN: Valori de referinta nutritionale

Ingrediente

Agent de încărcare: celuloză microcristalină; gelatină, acid l-ascorbic (vitamina C), fier, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; agent de umplutură: săruri de magneziu ale acizilor grași; vitamina B12 (cianocobalamina), coloranți: E171, E172; acidul folic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „IRON VO2 MAX”