Immune Up 60gum

33,00 lei

STRONG WARRIORS!
– Dezvoltat pentru a întări sistemul imunitar
– 8 vitamine
– Formulă îmbogățită cu extract de echinacea

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Immune Up – STRONG WARRIORS!
– Dezvoltat pentru a întări sistemul imunitar
– 8 vitamine
– Formulă îmbogățită cu extract de echinacea

Sistemul imunitar este responsabil pentru combaterea virusurilor și a bacteriilor – rolul său în menținerea sănătății este vital. Pentru ca apărarea noastră să funcționeze corect, este foarte important să ne hrănim în mod adecvat cu anumite substante nutritive care joaca un rol-cheie.

Immune Up a fost dezvoltat folosind cele mai importante vitamine pentru menținerea sistemului imunitar, folosind doze eficiente pentru fiecare, iar formula este îmbunătățită cu extract de echinacea, o plantă cunoscută pentru efectele benefice asupra sistemului imunitar.

În componența sa veți găsi desigur vitamina C, dar, de asemenea, vitaminele A, D și E, precum și vitaminele B6, B12, acid folic si biotina. Aceste vitamine s-au dovedit în numeroase studii clinice a fi esențiale pentru funcția imunologică.

Immune Up este 100% fără gluten și a fost produs cu arome naturale. Formatul său nou sub formă de jeleu este ușor de administrat. In plus, este delicios!

Mod de administrare: 2 jeleuri pe zi.

Cantitate: 60 jeleuri (30 porții).

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informatii nutritionalePer 2 jeleuri
Vitamin A600 μg (75%*)
Vitamin D3,75 μg (75%*)
Vitamin E8 mg (67%*)
Vitamin C60 mg (75%*)
Vitamin B61,4 mg (100%*)
Folic Acid200 μg (100%*)
Vitamin B125 μg (200%*)
Biotin100 μg (200%*)
Echinacea Extract120 mg
*NRV: Nutrient reference value.

 

Ingrediente

Ingrediente

Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, apă, gelatină, dextroza, aroma naturala de portocale, extract de echinacea „Echinacea purpurea”, vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina E (acetat de D-alfa-tocoferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B12 (ciancobalamina), vitamina A (retinol acetat), acid folic (acid pteroylmonoglutamic), biotină (d-biotină), vitamina d (colecalciferol), umectant: sorbitoli; acidifiant: acid citric; ulei de nucă de cocos, agenți de acoperire: ceara de albine, ceara de carnauba; coloranți: carmin; agent de încărcare: maltodextrină.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Immune Up 60gum”