Testo XTreme 120caps

155,00 lei

Suplimente alimentare. Capsule orale cu Ashwagandha, Extracte din plante, extract de Cordyceps, colină, vitamine și oligoelemente.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider Testo XTreme noul testosterone booster

15 ingrediente noi
Conține Ashwagandha, extract de schinduf și Maca.
Stimulează producția naturală de testosteron.
În urma unei cercetări lungi și extinse, WEIDER a dezvoltat Testo Xtreme pentru a oferi un sprijin maxim pentru nivelul de testosteron, hormonii steroizi și funcția musculară.

Testosteronul este un hormon cheie pentru creșterea și menținerea masei musculare. În consecință, este strâns legat de cheltuielile cu energia, starea de spirit și libidoul.

Această formulă nouă este susținută de dovezi din numeroase studii științifice care conțin compuși a căror eficacitate a fost dovedită:

Extract de scortisoara: o planta foarte populara in India si Orientul Apropiat, obisnuita pentru cresterea testosteronului si a libidoului masculin.
KSM-66 (Ashwagandha): un extract patentat și testat clinic, care sporește nivelul de energie, rezistență și rezistență. În plus, ajută la îmbunătățirea sentimentului de sănătate, reglarea anxietății și stresului.
Maca: o plantă din Andeanul peruvian, care conține o combinație puternică de substanțe nutritive care furnizează energie și colaborează în echilibrarea și reglarea sistemului hormonal al bărbaților și al femeilor, precum și în întărirea sistemului imunitar.
Rhodiola Rosea: un extract din plante care reduce nivelurile de cortizol din sânge, ajutând la controlul sensului atunci când se simte stresat.
Cordyceps: un ingredient adaptogen și energetic care funcționează ca un antioxidant, sporește vitalitatea și performanța fizică.
Zincul: un mineral important pentru funcționarea normală a sistemului hormonal și imunitar.
Colina: o vitamină solubilă în apă, care joacă un rol-cheie în metabolismul grăsimilor.
Cromul: minerale implicate în reducerea rezistenței la insulină, contribuind astfel la controlul nivelurilor de glucoză.
Mod de folosire: 4 capsule pe zi, cate o capsula la o masa
Ambalaj: cutii PET cu 120 capsule

Informații nutriționale

Informații nutriționale

 

per 4 caps.
Vitamina D7,5 µg (150%*)
Vitamina B65,6 mg (400%*)
Vitamina B123 µg (120%*)
Acid Pantothenic6 mg (100%*)
Zinc15 mg (150%*)
Selenium100 µg (182%*)
Chromium160 µg (400%*)
Ashwagandha pudră de rădăcină676 mg
Extract Fenugreek600 mg
– din care Fenusides300 mg
Extract Rhodiola Rosea500 mg
Extract Cordyceps Sinensis390 mg
Maca Roots Powder65 mg
Choline Bitartrate201 mg
Choline 83 mg
 Piperine5 mg
 * % NRV = Procentul zilnic de consum de referință pentru adulți
Ingrediente

Ingrediente

Pulbere roșie Ashwagandha (conține lactoză), extract de schinduf, extract de Rhodiola rosea, gelatină, extracție de sinensis de Cordyceps, agent de aglomerare: celuloză; Colină bitartrată, pudră de maca rădăcină, agenți anticorpi: E470b, E551; Citrat de zinc, acid pantotenic, culori: E172, E129; Vitamina B6, extract de piper negru, clorură de crom (III), selenită de sodiu, vitamina D, vitamina B12.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Testo XTreme 120caps”