WEIDER ASHWAGANDHA SLEEP

90,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

În stoc

SKU: WD202309142 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Medicina tradițională indiană Ayurveda a utilizat Ashwagandha (Withania somnifera) în prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni timp de mii de ani. Printre multe altele, sistemul ayurvedic utilizează Ashwagandha pentru a reduce stresul, a rejuvena corpul și a îmbunătăți vitalitatea generală. Numele speciei, somnifera, se traduce de fapt ca „inducător de somn” în latină. Extractul de Ashwagandha KSM-66, cu marcă înregistrată, este bine cunoscut pentru calitatea sa extraordinară și este considerat de mulți ca fiind cel mai bun Ashwagandha de pe piață.

La fel ca Ashwagandha, aminoacidul natural L-teanina este asociat cu reducerea stresului și promovarea relaxării. De fapt, L-teanina crește direct unde cerebrale alfa, ceea ce îmbunătățește performanța în situații de stres, reduce anxietatea și îmbunătățește învățarea și concentrarea mentală. S-a demonstrat că L-teanina reduce atât stresul fizic, cât și cel mental și îmbunătățește cogniția în mai multe studii științifice. L-teanina din formula noastră Ashwagandha Sleep este extrasă natural din frunzele de ceai verde.

La fel ca L-teanina, aminoacidul L-glicina a fost asociat și el cu proprietăți relaxante și de îmbunătățire a somnului. Cel mai mic aminoacid proteinogen acționează ca neurotransmițător inhibitor în sistemul nervos central, exercitând astfel efectele sale benefice.

Nu în ultimul rând, formula noastră cuprinzătoare pentru somn este completată de melatonina, hormonul natural al somnului. Melatonina este produsă în glanda pineală, o mică glandă endocrină din creierul uman, în absența luminii. Ca parte a stilului de viață modern, mulți oameni se uită la televizor sau folosesc smartphone-urile înainte de culcare. Ecranele emit lumină albastră, care inhibă producția naturală de melatonină. Suplimentarea ar putea fi o opțiune bună pentru persoanele care trebuie să folosească telefoane sau computere seara sau lucrează în schimburi.

Învelișul capsulelor este din plante și nu conține gelatină, ceea ce face produsul potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Misiunea WEIDER este aceea de a vă furniza cele mai bune suplimente nutritive, astfel încât să puteți performa la cel mai înalt nivel, să trăiți o viață sănătoasă și să vă atingeți obiectivele personale. Având peste 85 de ani de experiență în această industrie, înțelegem și sprijinim importanța utilizării ingredientelor de cea mai înaltă calitate în obținerea produselor noastre.

Informații suplimentare

Brand

Informatii nutritionale

Descriere Cantitate per servire % NRV*
KSM-66® (Extract din rădăcină de Ashwagandha) 600 mg
L-Glicină 450 mg
Extract de frunze de ceai verde 250 mg
– din care L-Teanină 100 mg
– din care EGCG 25 mg
Melatonină 0,5 mg

* % NRV – % din Valoarea Nutrițională de Referință