PLANT ORGANIC PROTEIN 350gr

78,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Având grijă de lumea ta, noi avem grijă de tine.

 • Ecologic și de mare valoare biologică.
 • Proteine ​​vegetale de înaltă calitate.
 • Sarac in grasimi si fara indulcitori artificiali
SKU: 31490 Categorie:

Descriere

Proteina organică vegetală este o proteină vegană provenită din culturi organice, ce oferă o alternativă durabilă și de înaltă calitate datorită compoziției sale pe bază de proteine ​​de mazăre, orez și arome naturale.

Ingredientul principal este proteina de mazăre, care datorită aminogramei sale este cea mai bună proteină de origine vegetală care poate fi utilizată imediat, având o valoare biologică comparabilă cu proteina din lapte. Această proteină a fost combinată cu proteina de orez, o cereală de mare valoare biologică și un foarte bun digestiv, bogat în aminoacizi esențiali și aminoacizi cu catenă ramificată BCAA.

Nu conține îndulcitori artificiali, în schimb s-au folosit alternative durabile, cum ar fi zahărul din trestie și aromele naturale, provenite din agricultura ecologică, oferind un produs curat, cu conținut scăzut de grăsimi.

Perfect pentru persoanele care au nevoie de un aport suplimentar de proteine ​​în dietă, persoanelor cu o viață activă, sau sportivilor cu activitate fizică intensă.

Produsul se adresează persoanelor în vârstă care doresc să-și păstreze masa musculară sau celor care au grijă de dieta lor și doresc să consume produse cu o valoare biologică ridicată, și să-și asigure o dietă sănătoasă și echilibrată.

DE CE să alegi PLANT ORGANIC PROTEIN?

 • Origine durabilă și ecologică.
 • Ingrediente de înaltă calitate.
 • Proteine ​​din mazăre și orez.
 • Excelentă aminogramă.
 • Produs sărac in grasimi
 • Fără îndulcitori artificiali.
 • Aromă naturală.
 • Ușor de digerat.
 • Vegetarian
 • Nu conține OMG.

Avem grijă de Viitorul Planetei

Cu această nouă proteină, Weider abordează preocuparea oamenilor de a consuma produse durabile și din ce în ce mai naturale, de înaltă calitate. Grija față de planetă, precum și obținerea de produse de calitate superioară, sunt preocupările noastre de bază, în încercarea de a oferi consumatorilor opțiuni care ne determină să vă oferim alimente de valoare nutritivă ridicată, cu o origine sănătoasă.

Linia de produse BIO de la Weider îndeplinește cerințele culturii ecologice și durabile. Producem și comercializăm pulberi de proteine ​​și batoane de cea mai înaltă calitate cu o aromă excepțională.

Mod de administrare

Se amestecă 25 g de pulbere cu 250 ml de apă.

Aromă /ambalaj

Borcan de 300 g, 12 porții.

Arome: ciocolată și vanilie.

Recomandări

Se bea 1 shake pe zi, de preferință după programul de exerciții.

Informații suplimentare

Aroma

,

Brand

Ingrediente / Informații nutriționale

Aromă de vanilie

Ingrediente: 76% proteine ​​din mazăre *, zahăr din trestie *, zahăr din nucă de cocos *, 3% proteine ​​din orez *, arome naturale, îngroșător: gumă de guar; inulină *, 0,5% proteină de cânepă *, îngroșător: gumă xantan. * Din agricultura ecologică.

Informatii nutritionale Pe porție *

Energie

376 kJ / 89 kcal

Grăsimi

0 g

– din care satura

0 g

Carbohidrați

4,5 g

– din care zaharuri

 3,9 g

Proteină

17 g

Sare

0,49 g

* 25 g pulbere în 250 ml apă.

 

Aromă de ciocolată

Ingrediente: 70% proteine ​​din mazăre *, 10% pudră de cacao degresată *, zahăr din trestie *, zahăr din nucă de cocos *, 3% proteine ​​din orez *, îngroșător: gumă de guar; 0,5% proteină de cânepă *, îngroșător: gumă xantan; aroma naturala.

Informatii nutritionale Pe porție *

Energie

373 kJ / 88 kcal

Grăsimi

<0,5 g

– din care satura

0,2 g

Carbohidrați

4,2 g

– din care zaharuri

 3,7 g

Proteină

16 g

Sare

0,46 g

* 25 g pulbere în 250 ml apă.