Fusion Protein 1.2kg brownie

181,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Noua noastră proteină FUSION a fost creată având la bază 4 surse de proteine ​​de cea mai înaltă calitate, oferind toate beneficiile proteinelor animale și vegetale într-un singur produs.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Fusion Protein 1,2kg

Noua formulă Fusion Protein a fost creată având la bază 4 surse de proteine ​​de cea mai înaltă calitate. Aceasta oferă toate beneficiile proteinelor animale și vegetale într-un singur produs.

Cele patru surse de proteină sunt:

  • concentrat proteic din zer
  • izolat de zer
  • izolat de proteine ​​din soia
  • concentrat de mazăre galbenă

Combinând aceste ingrediente de calitate ​​a fost obținută o proteină cu un profil perfect de aminoacizi, săracă în grăsimi și zaharuri. Am conceput astfel o proteină care te va ajuta în orice moment al dietei: atât în faza de pierdere în greutate, în faza de creștere a masei musculare, cât și in fazele de definire a acesteia.

Fusion Protein oferă o cantitate de 4,3 g de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) și 23 g de proteine ​​per shake. BCAA sunt aminoacizii esențiali care joacă un rol fundamental în dezvoltarea și recuperarea masei musculare după un antrenament intens.

Proteina noastră Fusion este o formulă nouă obținută prin procese atente.  Combinația cu Stevia a dat naștere unei proteine ​​ușor de digerat, cu gust bun și săracă în calorii. FUSION PROTEIN este astfel ideală pentru cei care au nevoie de un aport crescut de proteine de calitate și aminoacizi cu lanț ramificat BCAA.

Aromă: chocolate brownie

Ambalaj: recipient din plastic cu 1,2kg pulbere

Portie: 30g pulbere per porție  / 40 porții

Recomandare: se amestecă 1 porție (30g pulbere)  cu 300ml de apă sau lapte. Se consumă o porție pe zi. În zilele cu antrenamente este ideal consumul unui shake după antrenament.

Ingrediente: concentrat proteic din zer, izolat proteic din soia, izolat proteic din lapte (cazeina micelară), concentrat proteic din mazăre galbenă, pudră de semințe de cacao (Theobroma cacao), arome, îndulcitori: sucraloză, glicozide steviol din stevia. Poate conține urme de gluten, crustacee, ouă, pește, alune, nuci, lupini, dioxid de sulf, sulfiți și derivați ai acestora.

Informații suplimentare

Brand

Aroma

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale:

Per portie*
Energie 464 kJ/ 110 Kcal
grăsimi 1,5 g
-din care saturate 0,7 g
carbohidrați 2 g
-din care zaharuri 0,8 g
proteine 22 g
Sare 0,42 g

* Per porție: 30g de pulbere în 300ml de apă