100% WHEY CLEAN FORMULA 2kg

300,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.
SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Proteina 100% WHEY CLEAN Formula este un shake obținut dintr-un concentrat standard de proteine ​​din zer (WPC). Pentru a obține acest produs s-a folosit o materie primă unică: GrassFit ™ 80WPC . Aceste proteine ​​din zer se caracterizează printr-o solubilitate ridicată, chiar și în cazul unui pH acid (stomac), deci sunt digerate rapid, eliberând aminoacizii imediat în sânge, astfel încât aceștia să poată fi folosiți de mușchi în procesele de recuperare, întreținere sau creșterea masei musculare.

De ce este GrassFit ™ 80WPC o materie primă unică ?

GrassFit™ 80WPC se obține doar la temperatură scăzută și prin micro-ultra filtrare prin membrane, și este singurul concentrat de proteine ​​din zer obținut din laptele proaspăt de la vaci care pasc în aer liber până la 10 luni pe an. Laptele se colectează de 2 ori pe zi.

Ceea ce înseamnă că profilul nutritiv este foarte diferit de concentratele de zer convenționale, de exemplu, profilul acidului gras se modifică, crescând în mod natural cantitatea de acizi grași mono și polinesaturați. Ingredientul este de asemenea obținut din lapte crud, ce nu suferă niciun tratament termic, ceea ce îl face să-și păstreze toți nutrienții intacți, inclusiv proteinele, aminoacizii esențiali și lizina, care este una dintre cele mai sensibile la căldură și este adesea utilizată ca referință de calitate pentru acest tip de produs. De aceea ingredientul are un procent ridicat de aminoacizi esențiali, inclusiv cei cu lanț ramificat sau ramificat (leucina, izoleucina și valina), cunoscuți sub numele de BCAA.

Fără îndulcitori artificiali sau zaharuri adăugate

Am optat pentru un produs cât mai natural posibil, motiv pentru care am ales Tasteva® ca îndulcitor. Este vorba despre glicozide steviol extrase direct din frunze de Stevia (Stevia rebaudiana B.) – un ingredient natural, spre deosebire de alte ingrediente folosite în produse similare, care sunt fabricate într-un mod sintetic și, prin urmare, sunt mai ieftine. În plus, metoda de extracție Tasteva® se realizează printr-un proces brevetat care folosește doar apă ca solvent,  exluzând solvenți precum alcooli (etanol, metanol sau alții), acetonă etc. Se evită astfel gustul amar și nuanțele oferite de alte glicozide.

Cu enzime de lactază

Am vrut să dezvoltăm un produs cât mai ușor de digerat pe care să-l poată consuma fără probleme oricine, de aceea am adăugat enzime de lactază. Aceste enzime sunt responsabile pentru ruperea legăturii pe care o conține lactoza, astfel încât să poată fi digerată corect chiar și de persoanele ce suferă de intoleranță la lactoză. Deși produsul conține o cantitate mică de lactoză per porție (<1,7 g), am preferat să adăugăm această enzimă pentru a facilita digerarea acesteia.

Pe lângă inovația constantă pe care Weider Nutrition se străduiește să o aducă în procesele de producție, avem grijă și de mediu și de bunăstarea animalelor. Acest produs este un exemplu clar în acest sens.

Informații suplimentare

Aroma

, ,

Brand

Informatii nutritionale

Ingrediente cu aromă de ciocolată albă: 

93% concentrat de proteine ​​din zer¹, aromă naturală, îngroșător: gumă de xantan; clorură de sodiu, îndulcitor: glicozide steviol; lactază (Aspergillus sp.).

Informatii nutritionale

Informații nutriționale Pe (100g) Pe portie
Energie 1609 KJ (380kcal) 482 KJ (114kcal)
Gras 3,4g 1g
– din care satura 2,3g 0,7g
Carbohidrați 12g 3,7g
– din care zaharuri 5,4g 1,6g
Fibră 0,91g 0,27g
Proteină 71g 21g
Sare 1,15g 0,34g

Ingrediente curate de aromă de căpșuni: 

96% concentrat de proteine ​​din zer¹, aromă naturală, îngroșător: gumă de xantan; colorare: sfeclă roșie; clorură de sodiu, îndulcitor: glicozide steviol; lactază (Aspergillus sp.).

Informatii nutritionale

Informații nutriționale Pe (100g) Pe portie
Energie 1618 KJ (382 kcal) 485 KJ (115 kcal)
Gras 3,4g 1g
– din care satura 2,4g 0,71g
Carbohidrați 11g 3,2g
– din care zaharuri 5,6g 1,7g
Fibră 0,53g 0,16g
Proteină 72g 22g
Sare 0,86g 0,26g

 

Ingrediente curate de aromă de ciocolată: 

90% concentrat de proteine ​​din zer1, 5% pudră de cacao (Theobroma cacao L. 10-12% conținut de grăsime), aromă naturală, îngroșător: gumă xantan; clorură de sodiu, îndulcitor: glicozide steviol; lactază (Aspergillus sp.).

Informatii nutritionale

Informații nutriționale Pe (100g) Pe portie
Energie 1585 KJ (374 kcal) 476 KJ (112 kcal)
Gras 3,9g 1,2g
– din care satura 2,6g 0,8g
Carbohidrați 10,5g 3,1g
– din care zaharuri 5g 1,5g
Fibră 2,5g 0,7g
Proteină 69g 21g
Sare 1,14g 0,34g