NITRO GENIC 60cps

131,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

SKU: 31450 Categorie:

Descriere

Nitro Genic WEIDER este o nouă formulă mai puternică, pre-antrenament, care îmbunătățește nivelul oxidului nitric, care generează un nivel cu totul nou de pompare musculară și o un nivel de antrenament net îmbunătățit.

Extractele din plante de calitate premium atent selectate au fost studiate clinic. S-a observat faptul că  acestea mediază vasodilatația superioară, pentru îmbunătățirea fluxului sanguin, a volumului muscular și a aportului de nutrienți.

Pe lângă senzația incredibilă de pompare musculară, pe care Arnold Schwarzenegger însuși a amintit-o în legendarul film Pumping Iron, fluxul sanguin îmbunătățit este, de asemenea, asociat cu creșterea musculară și capacitatea crescută de exercițiu datorită livrării îmbunătățite de nutrienți și recuperării musculare mai rapide.

Luând Nitro Genic înainte de antrenament veți duce pomparea musculară la nivelul următor. Nitro Genic poate fi perfect combinat cu multe alte produse WEIDER pentru rezultate optime.

  • Combinație foarte puternică de extracte de plante pentru o vasodilatație finală
  • Optimizator al fluxului sanguin pre-antrenament
  • Îmbunătățește producția de oxid nitric în vasele de sânge
  • Inductor puternic eNOS – crește sintetaza oxidului nitric endotelial
  • Ingrediente de calitate premium
  • Formulare susținută științific

Detaliat:

Polifenolii sunt o clasă de compuși vegetali secundari denumiți după structura lor chimică, care se bazează pe structuri inelare de carbon fenolice.

Când sunt ingerate, polifenolii exercită și funcții fiziologice la animale și la oameni. Printre alte efecte benefice, cum ar fi proprietățile antioxidante și antiinflamatorii, unii polifenoli au capacitatea de a regla tensiunea arterială provocând vasodilatație.

Datele științifice sugerează că anumiți polifeni îmbunătățesc expresia și activitatea eNOS (oxid nitric sintetic) și, de asemenea, scad decuplarea eNOS (modificarea enzimei, ducând la o generație de superoxid în loc de oxid nitric).

Vasodilatația poate fi precipitată fie activ, prin relaxarea musculară a mușchilor endoteliali netezi, fie pasiv, datorită volumului crescut de sânge.

Lărgirea activă a vaselor de sânge este cauzată în principal de o concentrație crescută de oxid nitric (NO) în sânge, care acționează ca o moleculă de semnal sau un mesager. Datorită stării de gaz a materiei, NO este denumit și gazotransmițător. Pe lângă vasodilatație, NO este esențial în reglarea mai multor alte procese asociate cu funcția vasculară și sănătatea, cum ar fi agregarea plachetară, homeostazia vasculară și proliferarea celulelor endoteliale.

O serie de studii indică faptul că polifenolii sunt activatori fiabili ai diferitelor căi de semnalizare NO.

Vasodilatație – creșterea diametrului vaselor de sânge prin relaxarea celulelor musculare netede, cauzată de o creștere a moleculei de semnalizare oxid nitric (NO)

Capacitatea a doar 50 mg S7 ™ de a crește nivelul circulant de NO din sânge.

S7 ™ este un amestec brevetat de șapte extracte de plante diferite, produs de renumitul furnizor de materii prime Futureceuticals.

Conține extract de boabe de cafea verde, extract de ceai verde, extract de turmeric, extract de cireșe, pudră de afine, pudră de broccoli și pudră de kale. Fiecare porție de NitroGenic furnizează doza testată clinic de 50 mg S7 ™

Într-un studiu pilot din 2017, publicat de un grup de oameni de știință condus de domnul Boris Nemzer, s-a arătat că formula botanică proprietară S7 („Spectra 7”) a crescut nivelurile de oxid nitric biodisponibil cu 230% comparativ cu placebo. Efectul incredibil a fost măsurat la trei ore după ingestia suplimentului. Autorii presupun că efectul amestecului de proprietate este cauzat de sinergiile compușilor individuali și de beneficiile lor benefice pentru sănătate care au fost găsite într-o varietate de studii anterioare.

S-a demonstrat că polifenolii îmbunătățesc funcția microvasculară și protejează sistemul vascular.

Acest lucru s-ar putea datora proprietăților lor antioxidante directe, care ar putea ajuta la protejarea NO-ului împotriva deteriorării. Mai mult, s-a demonstrat că polifenolii cresc și generarea de NO prin stimularea endoteliului NO-sintază. Un alt mecanism potențial este inhibarea vasoconstricției, de exemplu prin inhibarea endotelinei vasoconstrictoare derivate din endoteliu-1. Mai multe studii la om, de exemplu efectuate cu cacao sau ceai bogat în catechine, au confirmat constatările anterioare in vitro, arătând că polifenolii pot îmbunătăți funcția endotelială in-vivo.

S7 combină extracte și pulberi speciale pentru o compoziție unică de compuși secundari din plante asociate cu o creștere a generării de NO și a fluxului sanguin îmbunătățit.

(Sursă științifică: Nemzer și colab. 2017: Stres oxidativ sau semnalizare redox – noi perspective asupra efectelor unui supliment alimentar botanic multifuncțional brevetat. Free Radical Research, 1-11. Doi: 10.1080 / 10715762.2017.1390228)

VASO6 ™ este un oligomer îmbunătățit de galat brevetat derivat din extract de ceai verde. Ingredientul de marcă este fabricat de binecunoscutul și de înaltă calitate furnizor de materii prime Compound Solutions. Conține doar cele mai active fracțiuni biologice din ceaiul verde, în special în ceea ce privește vasodilatația și fluxul sanguin îmbunătățit.

VASO6 ™ este format din oligomeri (greacă: oligo – „câțiva”), adică monomeri singulari (identici sau strâns înrudiți) (molecule individuale) sunt legați între ei pentru a forma molecule mai mari.

Deoarece VASO6 ™ este „îmbunătățit cu galat”, acesta conține, de asemenea, acid galic, care crește biodisponibilitatea extractului.

VASO6 ™ crește nivelurile de oxid nitric (NO) din sânge, ducând la vasodilatație. Fracția specială de oligomer de ceai verde realizează acest efect prin inhibarea ambelor, exprimarea și secreția unui hormon peptidic numit endotelină-1 (ET-1). Endotelina-1 mediază o creștere a tensiunii arteriale provocând vasoconstricție (îngustarea diametrului vaselor de sânge).

Prin urmare, VASO6 ™ acționează printr-o cale diferită față de alte ingrediente care îmbunătățesc NO, cum ar fi aminoacizii L-arginină și L-citrulină, care cresc direct nivelurile de oxid nitric.

Oligomerii găsiți în VASO6 ™ se numără printre cele mai bioactive molecule atunci când vine vorba de realizarea celui mai înalt nivel de relaxare endotelială dependentă (EDR). Endoteliul este stratul interior al vaselor de sânge și este foarte implicat în vasoconstricție și vasodilatație.

Pe lângă faptul că provoacă relaxare și, prin urmare, lărgirea endoteliului prin inhibarea ET-1, VASO6 ™ crește simultan producția de NO prin creșterea nivelului celui de-al doilea mesager (regulator celular) guanozin monofosfat ciclic (cGMP) în celulele musculare.

Se știe că GMPc relaxează țesutul muscular neted, de exemplu în vasele de sânge, care provoacă vasodilatație și îmbunătățește fluxul sanguin.

Fiecare porție de NitroGenic oferă o doză completă de 300 mg VASO6 ™!

Vinitrox ™ este un ingredient de marcă de la renumitul furnizor de materii prime Nexira. Fiecare porție de NitroGenic oferă o cantitate uluitoare de 500 mg din acest ingredient de calitate premium!

Combinația proprietară de polifenoli din măr și struguri aduce mai multe efecte benefice la masă, dovedindu-se că au un impact pozitiv asupra performanței exercițiului.

Un studiu publicat de Deley și colegii săi în 2017 a investigat efectele suplimentării cu Vinitrox asupra rezistenței maxime.

Autorii presupun că o producție crescută de NO, cauzată de polifenoli, îmbunătățește livrarea oxigenului și a nutrienților către mușchii care lucrează, rezultând un metabolism aerob îmbunătățit. Mai mult, îndepărtarea și eliminarea subproduselor și metaboliților legați de efort ar putea fi îmbunătățite, ducând la o performanță îmbunătățită.

(Sursă științifică: Deley și colab. 2017: O doză acută de polifenoli specifici din struguri și mere îmbunătățește performanța de rezistență: un studiu randomizat, încrucișat, dublu-orb versus placebo controlat. Nutrienți, 9 (8), 917. doi: 10.3390 / nu9080917 )

Una dintre provocările compușilor naturali este adesea o biodisponibilitate scăzută și, prin urmare, o lipsă de bioactivitate. Așa-numiții potențiali ai biodisponibilității pot ajuta la îmbunătățirea acestor probleme și la creșterea eficacității metaboliților plantelor.

Bioperine® este numele unui extract de piper negru de marcă ( piper nigrum ), furnizat de renumitul furnizor de materii prime Sabinsa, care este standardizat pentru piperina componentă activă (95%).

Piperina este un alcaloid care este adesea descris ca un așa-numit potențator al biodisponibilității, ceea ce înseamnă că molecula nu posedă bioactivitatea însăși, ci crește activitatea altor molecule, atunci când este ingerată în combinație.

Amelioratorii biodisponibilității sunt adesea utilizați, atunci când compușii inhibă efecte promițătoare in vitro care nu se traduc în modele in vivo. Acest lucru se poate datora absorbției slabe sau a biotransformării rapide a ficatului.

Există două mecanisme principale prin care piperina crește biodisponibilitatea altor medicamente: Piperina inhibă transportorul de eflux de P-gp în peretele gastro-intestinal, ceea ce duce la o mai bună absorbție a nutrienților și a altor molecule din intestinul subțire și, de asemenea, inhibă enzima metabolizantă CYP3A4 (și altele) care este implicată în biotransformarea (metabolizarea) medicamentelor, nutraceuticelor și xenobioticelor (molecule care nu apar în mod natural în organism).

Datorită potenței sale, piperina este unul dintre cei mai utilizați agenți pentru sporirea biodisponibilității. S-a demonstrat că aceasta crește biodisponibilitatea moleculelor derivate din curcumina și resveratrol într-un mod impresionant.

Fiecare porție de NitroGenic oferă o doză dovedită de 5 mg Bioperine® care îmbunătățește absorbția, metabolismul și, prin urmare, eficacitatea ingredientelor !

Informații nutriționale

 

Informații nutriționale per 2 capsule % RDA
Vinitrox 500 mg
CellFlo6 300 mg
S7 50 mg
Bioperina 5 mg
Vitamina D 0.73 µg 15%
Vitamina C 12 mg 15%
Niacina 2.4 mg 15%

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată